Gergő vagy Gergely?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a név, de nem tudjuk eldönteni, hogy Gergő vagy Gergely -ként adjuk. Nekem a Gergő tetszik, de a párom szerint az csak becenév, és a Gergely komolyabb, és lehet Gergőnek becézni. Szerintetek?2017. jún. 27. 20:13
1/10 anonim válasza:
Mi is dilemmáztunk. Végül a Gergelyt választottuk. Valóban lehet becezni, de felnőttként mégis komolyabb.
2/10 anonim válasza:
én egyetértek a pároddal. nekem nem tetszenek az eleve becenevek. inkább adnék egy komolyabbat, s lehet becézni, ahogy akarod.
3/10 anonim válasza:
Gergelyt választanám. De a becézett alakja is tetszik, én is így szólítanám.
4/10 anonim válasza:
Még egy szavazat a Gergelynek. A Gergő nagyon jó, de felnőttként nem elég komoly.
6/10 anonim válasza:
Nekem felnőttnek is tetszik a Gergő. Azt választanám, amelyik jobban hangzik a vezetéknévvel.
8/10 anonim válasza:
Egy Gergelyt akármikor szólíthatsz Gergőnek,és bár nekem utóbbi jobben tetszik, pont ezért inkább a Gergelyt választanám.
9/10 anonim válasza:
Egyetértek a pároddal. Gergely jobb lenne, ti meg Gergőnek becézitek.
10/10 anonim válasza:
Férjem Gergely, mindenki Gergőnek hivja. Gergelyt hivhatjátok Gergőnek de komolyabb név, a Gergő inkább becézés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!