Hogyan hűtítek-hűsöltök a babátokkal ebben a nagy melegben?
Upsz...most láttam,hogy volt már ilyen kérdés!
De ha jön még válasz akkor köszi!
szia!
Mi is 10diken lakunk,34fok van,megolvadunk.Mi vettünk Bauhausban egy ventillátoros csillárt 6000ért,ez nagyon bejött,tényleg ajánlom,de 4lapátosat vegyetek az forgat jól,nem az 5vagy 6,ha vesztek és akkor nem kell a szobai sem.Most készülünk a kicsik szobájába is venni meg a másikba,mert ennyit megér,hogy ne pusztuljunk oda.amíg nincs addig a szobai.A kicsit pelusban altatom sokszor törölgetem este vizes ruhával így is tiszta meleg kiütés.Mi is többször zuhizunk ezzel elérte mmár azt,hogy este nem akar a kádban pancsizni ,mert unja.nekünk van az erkélyes kavics egy lavórban,mert megrögzött kavics gyűjtő vagyok én is és ezzel szokott vízben játszani..nem is nagyon alar medencézgetni pedig az is van..szval valahogy így.
Ma csináltam l nagyon fini házi fagyit ..5liter tejszínt felversz ,hozzá gyümi nekem kb fél kiló fagyasztott málnám volt,mézzel édesítettem és kész.Nagyon finom lett..de bármi mással is meg ehet csinálni ,akár mascarponésan is..Jah meg szörpi,víz ,limonádé stb..délelőtt megyünk sétálni akkor még talán nincs annyira meleg....annyira..de se lent nem jó se fent...2éves babával meg egy 34hetes pocaklakóval..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!