Ti elaludnátok 1 éves gyerek mellett ha?
Igen. Úgysem tudok ébren lenni 0-24-ben.
Persze itt a sok NAGYMAGYARANYA nem alszik a gyerek 34 éves koráig.
Legnagyobb gyerekem olyan volt, hogy másfél-kétévesen mikor felkelt korán reggel, benyomtam neki a mesét, és még aludtam kicsit, mert tudtam, hogy nem fog csinálni semmit (mellettem nézte.)
Na, hát a középső meg a kicsi mellett a fejem nem merem nagyon elfordítani, nemhogy elaludni (bár a középső gondoskodna róla amúgy is, hogy ne tudjak aludni :D)
Nem egyformák a gyerekek....
Ha nem tudsz figyelni a gyerekre, akkor berakod a járókába vagy kiságyba.
Én biztos nem mertem volna elaludni melletük, egy évesen az egyik már fel tudott mászni mindenhová, a másik meg még folyton eldőlt.
13,
nincs kutya,
és egyévesen még nem, mert akkor még be tudtam rakni a kiságyba, ha dolgom volt,
de később igen, jött velem, mert csak így tudhattam biztonságban. Ez van. ;)
De hogy megnyugtassalak, bár semmi közöd hozzá, de elmúlt ez az időszak is. Mire ovisok lettek, már újra magamra zárhattam a wc-ajtót. Kibírtam.
Azért szentségtörés, mert nem írtad le a helyzetet teljesen.
A nappali alatt senki se babakarámot ért.
Ugyanakkor a babakarám = járóka = kiságy biztonsági szempontból. Már ha normálisan van elkerítve és nem pl: kandalló is belül van.
Illetve 15 perc felületes elbóbiskolás nálam messze van az alvástól. :)
Mondjuk érdekes hogy hagyja. Én még ilyen 1 évessel nem találkoztam. Max. úgy hogy te is bent vagy a karámon belül testközelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!