Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kérlek biztassatok egy kicsit?

Kérlek biztassatok egy kicsit?

Figyelt kérdés
Kislányom 10 hónapos, eddig velem aludt a nagyágyban de én már nem tudok tőle aludni, ezért ma próbálom átszoktatni a kiságyába amit az enyém mellé raktunk, sírt, sokszor kivettem megszeretgettem, szopizott, utána mindíg viszatettem és simogattam,ezt sokszor megismételtük a végére ugy kifáradt hogy a kezemet szorongatva végül elaludt...cumija van de alvós állata nincs, rakjak mellé mostantól egyet?vagy igy is jól csináltam? vagy mindenképp nagy traumát élt át? nálatok hogy volt...? nagyon megvisel engem is :(
2010. júl. 14. 15:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha állandóan kiveszed,akkor soha nem fog átszokni a saját ágyába.
2010. júl. 14. 15:32
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
"Kérlek biztassatok egy kicsit?"... nem értem :S
2010. júl. 14. 15:33
 3/8 anonim válasza:
0%
Szerintem hagyd sírni,egyébként nem élt át traumát,10 hónaposan ilyen dolgokért nem fog. És egyébként 4 éves koráig nem igazán emlékszik a baba semmire,ez benned van csak.
2010. júl. 14. 15:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Altasd el a nagyágyban, és egy fél óra múlva mikor mélyen alszik rakd át a kiságyba! Nálunk így működik
2010. júl. 14. 15:44
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Én is vele alszom...bár én tudok tőle aludni. Engem nem nagyon érdekel mások mit mondanak, én nem bírom ha üvölt a gyerek. Éjjel aludni kell...tök mindegy velem alszik e vagy sem. Most 10 hónapos, kiságyba teszem amint elaludt, amikor éjjel fölsír jön át mellém. Tápszer, és reggelig alszunk együtt. Annyira jó!!! Én sem bírnám nélküle. Lányom meg az apjával alszik...most jó így. Sokáig úgysem tart...addig meg kihasználom.
2010. júl. 14. 15:47
 6/8 anonim ***** válasza:

Én is a kisfiammal alszom!Nincs ezzel semmi baj!

Ha elaludt rakd át a kiságyba!

2010. júl. 14. 15:51
 7/8 anonim ***** válasza:

régen velem aludt az ágyunkban, most napközben a kiságyában alszik, később majd estére is átszoktatjuk.

Napközben úgy szoktattam a kiságyba, hogy kézben altattam, és amikor félálomban volt, leraktam a kiságyba, persze sírt, akkor kivettem, tovább altattam, vissza, és ezt addig, amig el nem aludt a kiságyban. 2-3-szor sírt általában, mostanában már nem sír. Este még gyakran felkel, ezért még velünk alszik.

2010. júl. 14. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mi is nagyágyban közös alvással kezdtük a gyereknevelést. Az átszoktatást a kiságyban 4 hónapos kora körül kezdtem úgy, hogy az ágyam mellé tettük a kiságyat lefeküdtem én is és a rácson keresztül fogtuk egymás kezét, énekelgettem beszéltem neki aztán amikor lenyugodott kiosontam, ha sírt bementem adtam egy puszit neki lefeküdtem megint benyúltam simiztem, fogtam a kezét és ez így ment amig el nem aludt. Most 7 hónapos és elértük, hogy ha beteszem az ágyába adok neki tápszert, jóéjt puszi becsukom az ajtót és egyedül elalszik :)
2010. júl. 14. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!