Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi van, ha a Laevolac sziruptó...

Mi van, ha a Laevolac sziruptól sem jön a kaki?

Figyelt kérdés

Már tényleg nem tudom, mit, mikor, mennyit adjak kislányomnak? Lassan 7 hónapos, mindent kóstolt már amit ennyi idősen lehet, minden ízlik neki. Naponta csak egyszer kap gyümölcsöt (ez a tízórai) a többi étkezés csak anyatej. És babateát is iszik, jó sokat. Mikor először nem tudott kakilni, az orvos tanácsára 5 nap után kúpot adtam neki, amitől hatalmas mennyiséget kakilt. Aztán 1-2 napig minden rendben ment, aztán megint 5 napig semmi. Adtam neki szirupot, 3 óra múlva lett is hatása. Na, most már nem is emlékszem, mikor kakilt utoljára, ezért tegnap reggel kapott szirupot, de azóta se semmi. Komolyan, mit csinálok rosszul? Mit adjak neki? Mit ne? Rossz, ahogy etetem?

Ja, bár üveges étel elleni vagyok, adtam neki szilvát, de semmi :(

2010. júl. 14. 14:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettek a válaszok!!!!! Köszönöm :)
2010. júl. 14. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!