Tudnátok nekem túlélési tippeket adni 14-15 hónap korkülönbségre?
A kisfiam 10 hónapos. Januárban érkezik a kishugi. Azaz (kiírt dátum szerint) 14,5 hónap korkülönbség lesz köztük. Akartunk kistesót de egy picit hamarabb érkezett mint szerettük volna. Sajnos a férjem munkahelye olyan , hogy nagyon sokszor délutántol hajnalig dolgozik ..azaz én rengeteget leszek velük egyedül az esti fürdetős , etetős, altatós időszakban és jelenleg fogalmam sincs ezt , hogy fogom megoldani. Ez az egyik legnagyobb félelmem. A másik pedig a séták.. panelban lakunk így a liftbe esélytelen , hogy beférek iker vagy tesó babakocsival . Van valami tippetek erre ? Van 2 babakocsi itthon ..ha nem egyedül leszek akkor így megtudjuk oldani de amikor egyedul leszek még nem tudom mihez kezdek.. most a legjobb ötletnek az tűnik , hogy a nagy babakocsiba lesz a kicsi rám kötve kendőbe . Ez kivitelezhető? Van valKinek tapasztalata?
Érdekelne minden féle túl élési tipp praktika azoktol akik ezen átmentek. Nagyon várom a picit de hatalmas félelem van bennem a mindennapi teendők megoldása miatt. :/ kérlek lássatok el tanácsokkal.
Létezik olyan babakocsi, ami befér.
De én kendőznék.
Télen egyszerűbb is..
A lányom most14 hós
Ha nrm sétàlgattok, hanem csak játszótérre mentek, akkor viheted őt is csatoshordozóban, ott elereszted úgyis.. 1 hónapja indult el nálunk, de már rohangál, csúszdára mászik stb
Nálunk nehézség, hogy szopizik még.
Egyébként februárban jön a tesó.
Első fél év katasztrófa lesz azt mondják. De engem az nyugtat, hogy ikrekkel is megoldják 😬
Altatàs: az már itt egyszerű.. Az esti is
Du. Is, 5 perc, és bombàt lehet robbantani mellette.
Hidd el alkalmazkodni fog a kicsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!