Mennyit alszik napközben a 4 hónap körüli babád?
3-asnak: én vagyok, akinek 3x30 percet aludt (6 hónapos kortól 2x30 percet), nem, nem volt el egyedül :)
Mit csináltunk egész nap? Elvoltunk, sok időt elvisz a gondozási feladat (pelenkázás etetés fürdetès öltöztetések altatások), sokat játszottunk együtt, sétáltunk napi 2x, közben bevásárlás stb., azzal is sok idő ment, nem unatkoztunk sosem.
Most másfél éves, reggel 6tól este 8ig tartó elfoglaltság, délben alszik kb. másfél órát. És éjszaka is kel. Nappal az alvását leszámítva egy perc pihim sincs, pedig 5. hónapban vagyok a kistestvérrel, de egész nap pörögni kell. Most már sokszor eljátszik egyedül, de akkor sem ülök,hanem főzés, rendrakás, teregetés stb mindig van valami. Ugyanúgy sok idő elmegy az ő ellátására, plusz a játék, napi 2 játszótér. Nem tudom másoknak hogy van idejük unatkozni. Mondjuk én most élvezem nagyon (a szeparációs szorongás 4 hónapja viszont kikészített).
7-es vagyok
Normális, ne aggódj, minden baba más. Tudok olyat, akinek pár hetes kora óta egyátalán nem alszik, csak éjjel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!