Másnak is így hullik a haja?
Szia! Az én hajam is nagyon hullik. Hosszú, rátapad az izzadt hátamra... brrrr....
De én nem vágatom le, sajnálnám. Majd elmúlik ez az időszak is, kibírom.
Fodrászhoz és kozmetikushoz most készülök először :)
Ruhákat kellett venni, mert sok plusz van rajtam, a régiek nem jönnek rám. A szemöldökömet szedem itthon, szőrtelenítek is természetesen, igyekszem nem nagyon nyúzott, ápolatlan hatású lenni, amikor a férjem hazajön hétvégére a melóból. Nem könnyű :P
6 hónapos a babám.
Szia. Az én hajam is nagyon hullik, kb 1-2 hete kezdődött, 3 hós a babám. Én utáltam, hogy bedúsult a hajam, vártam, hogy ujra a régi legyen, de ez már nekem is durva. A legjobban azt utálom, hogy mindenhol hajszál van, és a kicsim keze is folyton tele van vele.
Az egyik ismerősöm homeopátiás bogyót szed rá, és az talán jó. Próbáld meg ha gondolod, ezek nem olyan drágák ha esetleg nem jönne be. És ne érezd magad lelakottnak, légy büszke magadra,hogy megszülted és neveled a babád! Én soha nem gondoltam volna, hogy ez ilyen nehéz feladat.
És igen... rajtam is szerepel néhány plussz kg, úgy 15 kb.Tiszta gáz, de hát ez van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!