Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miert valtozott meg a babam...

Miert valtozott meg a babam viselkedese?

Figyelt kérdés
Egesz eddig tok jol ataludta az etetesek kozotti idot a kisfiam napkozben, max az egyik koztes idoben volt ebren. Most par napja egesz nap!!!! Ebren van. Viszonylag jol le lehet foglalni, jatszo szonyeg pihenoszek ez az ha megunja sir, de ordit vegig viszont nem tudok se fozni se takaritani se teregetni semmi mar allandoan ot kell szorkaoztatnom. Amivel amugy nincs baj csak nem ertem mi ez a nagy baltozas. 4,5 hos korrigalt 1,5 - kisbabam es 1,5 honapja van itthon velunk(koraszulott) szerintem meg pici ahhoz hogy elkezdodjon ez az “egyre tobbet van fenn” korszak. Vagy nem? Mi a fene lehet? Rettegek h ejszka is fent lesz akkor boztos hogy kikeszulok hulla vagyok semi segitsegem nincs ferjem csak hetvegen van itthon amugy kulfoldon dolgozik.

2019. szept. 4. 20:28
 1/3 A kérdező kommentje:
Bocsanat *de NEM ordit akart lenni
2019. szept. 4. 20:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Előre ne rettegj az éjszakai alvás miatt.Hidd el ha úgy alakul akkor bírni fogod.Én is azt gondoltam egyedül éjjel-nappal nem lehet de egész jól belerázódtam.Ne szórakoztasd egyfolytában, nem kell non-stop ott ülni mellette, mert ha ezt szokja meg és később se tudsz semmit csinálni.Vidd magaddal egy játszószőnyegre téve simán eljátszik míg te kiteregetsz, vagy megpucolod a zöldséget a leveshez ilyesmi.Ha nyöszörög kicsit beszélsz hozzá, ha sír meg felveszed.

Esetleg nem kezdett el forogni?Ja, meg ha egész nap fent van akkor éjjel nem fog bírni fent lenni valamikor aludnia is kell.De amúgy nem alszik szó szerint egy percet se?

2019. szept. 4. 21:20
 3/3 A kérdező kommentje:

Jatszoszonyegen kb 20 percet tenyleg jol elvan, pihenoszekben adamoban CSAK ES KIZAROLAG akkor ha a cumi a szajaban van ami persze 2 percenkent kiesik a szajabol es akkor uvolt. Ha visszateszem abbahagyja es minden szep. Probalkoztam h hagyom sirni meg nem egybol pattanok fel h visszaadjam neki de ugy ordit ... es nem es nem es neeeem nyugszik meg.

Meg nem forog, mint irtam meg csak korrigalt 1,5 hos, a fejet is epphogy emeli. Igazad biztos ki fogom birni barmi is lesz hiszen kenytelen leszek csak jajj annyira faradt vagyok neha mar ingerultnek is erzem magam :( de nem akarom sajnaltatni magam bocsanat.

2019. szept. 4. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!