Anyukák, milyen ajándéknak örültetek igazán az első baba látogatásnál?
A férjem gyerekkori barátjának megszületett a kisfia. Az évek során nagyon jól összebarátkoztunk, ezért mindenképpen frappáns és kedves ajándékot szeretnénk vinni, amit használni is tudnak, nem valami tucat vacak, ami megy a szekrény aljára. Az sem baj, ha picit drágább, de inkább a szándékot szeretnénk erősíteni, nem az értéket.
Természetesen nem fogunk odaállítani néhány napon belül az újszülött csecsemőhöz, max egy jó nagy adag frissen főtt kaját küldünk apukával. Néhány hetünk még van ötletelni, úgyhogy nagyon megköszönök minden hasznos tanácsot kinek mi jött jól, minek örült legjobban?
Vizhatlan lepedo, kisagyra es nagyagyra is, annak en nagyon orultem. Nem olcso, de benne van a keretetekben, Ikeaban vagy gyogyaszati segedeszkoz-boltban lehet kapni.
Rovidujju bodybol vihetsz atlapolosat, pl. h&m-ben, lehet pl. kapni, 62-es vagy 68-as meretbol, azzal szerintem nem losz melle, mert evszaktol fuggetlenul fogjak tudni hasznalni, melle meg egy meretben passzolo hosszujju rugit vinnek. A h&m talpas nadragjai is nagyon szuperek, azokat szinten kaptuk, imadtam, es szinten 62/68-as meret korulit vinnek, mert 56-osbol valoszinuleg ok is betaraznak. Esetleg a meretre rakerdezhetsz, hogy mibol nincs. Babafeszket is adhatsz, azokbol van kozepesen draga meg draga is.
A kajának örültem leginkább :)
Tőlem megkérdezték mit szeretnék és akkor már közel 3 hónapos volt a babám mire jöttek a kollégáim és a cumisüvegnek örültem nagyon, mert kevés volt a tejem. Pelenka és popsitörlő mindig jól jön, de kérdezd meg pontosan melyik márka melyik típusát használják, mert nincs rosszabb, mint egy jumbo pack abból, amit nem bír a popsija.
Én örültem műanyag előkének, aminek van folyadéktartó része, mert nagyon praktikus, hogy azzal se a szennyes ruha gyűlik ( nem kell áztatgatni meg mosni).
Takarónak nagyon örültem, mert az mindig jól jött, de nagyobbat vennék, hogy sokáig kihasználják.
Drogériás vagy brendonos ajándékutalványnak örültem volna leginkább, mert a mai napig csilliókat költök ott el :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!