Így kell lennie a "ricsi terpesznek" a babán? Mert olyan másképp áll, mint a sima terpesz pelenka (kép lent)
Szia!
Nekünk olyan volt, mint 2. képen, és a kisfiam csípője szépen helyrejött tőle + a tornáztatástól. Én úgy látom, hogy az első nem tartja terpeszben a lábát.
nekem is az a bajom vele.igaz a hagyományos 56os méret,a Ricsi-s meg 62es.de a méretezés alapján ez kellett.5-7kilóig van és a fiam már elhagyta az 5kilót.azt hiszem,amíg nem hízik kicsit a hagyományost fogjuk használni.
nem mellesleg ugyanúgy megizzad benne,mint a hagyományosban
elvileg azért,mert a ricsisben nincs nejlonos belső.ott a parafa simán textilben van.így jobban szellőzik.
gyakorlatilag nem egész 2óra után ugyanúgy átnedvesedett a napozója a fiamnak alatta.
a másik,meg,az,hogy nem gumis a lábszáránál,így nem vág be neki.de szerintem pont emiatt nem feszíti ki annyira a lábát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!