Hol kezdődik a hőemelkedés és mikortól beszélünk lázról? Melyiket milyen módszerekkel lehet csillapítani? A hőemelkedést is kell vagy csak ha tartós?
és a hőemelkedésnél is kell a lázcsillapító?
Csak estére van egy nagyon kis hőemelkedés, és szerintem a rendes fürdés után az is kicsit visszamegy, de persze nem szeretném, ha éjjel belázasodna. Viszont feleslegesen kúpozni sem szeretnék. :s
Köszi, akkor egyelőre semmit nem adok csak figyelem!
Éjjel úgyis legalább kétszer ébred még enni, úgyhogy akkor rögtön érezni fogom, ha emelkedett a hője :-)
A hűtőfürdőt úgy tudom minden korban ugyanúgy kell. Leírom, nekünk hogy mondta a védőnő:
rendes fürdővízbe kell tenni a babát és a lába felől lassan engedni hozzá a hideg vizet, egészen addig, amíg fokozatosan le nem hül (azért nem kell jégcsapnak lennie). Ezt valószínűleg nem fogják szeretni, de sürgős esetekben nagyon hatásos!
Ezt most találtam
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!