Anyukák a Milupát adhatok egy Lassan 6 hónapos babának?
Az a helyzet hogy a védönömet hívtam ez miatt hogy kellene tápszer, mert esténként kellene egy kis hozzátáplálás mert éhes, nem elég a tejci.
Úgy szokott lenni a napirend hogy: reggel tejci mikor fel kel, délelött kis gyümölcs, délben pici bébiétel mellé tejci, vacsira már nem nagyon elég neki :(
Aztán ma reggel hívtam a védönöm és azt mondta hogy most nem tud segíteni mert " nyaral"
Pláne a doktornő is :@
Annyit mondott hogy kb 2 hét múlva lenne aktuális a beszélgetés!!!
Én nem tudom hogy most mit csináljak???
Párommal azon gondolkodtunk hogy a Tescoba be megyünk és akár milyen drága a tápszer én veszek neki, mert nem vagyok képes nézni hogy éhes marad este,
Csak nem értem ha az embernek kell valami ami sürgős mindenki sz@r a fejemre, főleg akkor mikor a kicsifiamról van szó.
Szerintetek mit tegyek?
Kérlek ne szóljatok le ( első baba) szóval tudatlan vagyok még ebbe a dolgokban! Köszönöm előre a normális válaszokat
Menj el az ugyeletes orvoshoz, biztos van aki helyettesíti a tieteket.
Nekünk mindig volt/van itthon tapszer, hiába anyatejesek a gyerekek.
A bagyfiunknak beba ha optipro tapszert javasoltak, ez recept nélkül is barhol kapható. Tesco, dm, gyógyszertár. A kórházban is ilyen tapszer volt.
A kicsiknek szinten beba van, de nekik a magas fehérje tartalmú koraszülött tapszer, ez már recept köteles.
A többit nem ismerem, de az elsőnek említettet merem javasolni, sok orvos is azt adja első próbára.
Szerintem ennyi idős babának adhatsz akár 4 hónapos kortól adható tejpépeket is. Ugyanaz majdnem, csak kanállal kapja.
De tápszert is nyugodtan vehetsz recept nélkül.
Arra azért készülj, hogy nem biztos, hogy az első ízleni fog neki, amit kipróbáltok. Ne a legnagyobb kiszerelést vedd meg kettőt fizet hármat kap akcióban. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!