Tápszeres babák anyukái! Ti ha elutaztok a babával 5-6 óra hosszára, hogy oldjatok meg az etetés?
Mivel 5-6 órát nem tárolhatod készen, így az otthon készítés kiesett.
Amúgy a vizet meg a port nem túl nehéz külön vinni, és szükség esetén bekeverni.
Termoszba forró víz, egy palack sima víz, egy zacskóban kimérve egy adag tápszer. He etetési idő jön, a kétféle vízből keverek a cumisüvegben kb. olyan meleg vizet, mint amilyet otthon melegítenék a mikróban. Innentől ugyan az, mint otthon, por bele, összeráz.
Nem szabad előre bekeverni! Megromolhat.
Decemberi a gyerekem.Télen-tavasszal(10 fok alatt) simán vittem neki bekeverve,pl mikor csípőszűrésre mentünk.
Tavaly bulgáriában nyaraltunk,az útra ezt a termoszos megoldást választottuk.
Ilyen 36 fokos melegben,rövid idő alatt megromlik,pedig én nem vagyok paramami.
A hűtőben tárolva mehet a már osszekevert tápszer.. De utazasnál nem hiszem, hogy van nálad hűtő.. Így egesz nap cipelni az előre elkészítettet nem ajánlott.
Nálam is a termosz a megoldás, meg vettem egy kis eteltarolos dobozt, abban viszem a tapszerport.. Így ha kell, pillanatok alatt betudom keverni a tapszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!