Ti, hogy oldjátok meg a halak etetését ha elutaztok?
Ha jól tartottad a halaidat akkor szerintem kibírnak négy napot is etetés nélkül
Bár nemtudom ha napi háromszor kaja... Esetleg automatikus etető??,
Igen, 1 hét nyaralás miatt nem érdemes rábízni valakira, mert ennek általában túletetés a vége, főleg a kisebb akváriumoknál. Már kétszer is előfordult sajnos régebben, hogy komoly dögszag fogadott mire hazaértem túletetés miatt, még a kis növendék ivadékokat (külön akiban) is lerendezte a ,,segítő" családtag. Én meg szoktam kérni valakit (aki látott már azért akváriumot), hogy 3-4 naponta nézzen az akváriumaimra, de bármi is van ne csináljon semmit amíg nem beszélt velem. De nem a kaja miatt, hanem főleg nyáron a vízhőmérséklet miatt.
Üdv,
Akkor nálad alapból problémák vannak. Gondolom kis helyen, rossz vízminőségben tartod őket, ezért mennek egymásnak, nem az éhség miatt.
Minimum 120-150 literben tartható belőlük egy csapat, és akkor nincs probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!