A halak veszélyesek az emberre?
Figyelt kérdés
a parazitákra gondolok főleg, amelyek mint pl a macskáknál vakságot okozhatnak2012. jún. 30. 07:52
2/7 anonim válasza:
Azok a paraziták férgek, és nem halak.
3/7 Treská válasza:
A kérdés is rossz szerintem, és amire te gondolsz nem!
4/7 anonim válasza:
Ha az akváriumba nyúlsz előtte (a halak érdekében) és utána (a saját érdekedben) moss kezet. Ez alap, se szerintem nem veszélyes.
5/7 anonim válasza:
se=de
Van egy két nagyon ritka betegség,ami fertőző lehet emberre is, de sztem nagyon kicsi az esélye h elkapsz bármit is, főleg ha kezet mosol.
6/7 anonim válasza:
a halgümőkór az pl. emberre is átterjedhet.
7/7 Platypus válasza:
Természetesen léteznek olyan betegségek, amik halakról átterjedhetnek az emberre. Talán nincs is olyan élőlény a földön, amire ez ne lenne igaz. Sőt, talán élettelen dolog se. A kérdés az, hogy ez a kockázat van-e akkora, hogy megérje miatta aggódni. Ameddig nem eszed meg nyersen a díszhalaid, és nem iszol rá akváriumvizet, addig kisebb a kockázata, hogy bármi bajod essen, minthogy a fejedre essen egy meteor. De ha megeszed, még akkor is nagyon kicsi marad a kockázat. Egy utazás a villamoson sokkal de sokkal több kockázattal jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!