Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikor és hogyan tanulnak meg...

Mikor és hogyan tanulnak meg a babák pohárból inni?

Figyelt kérdés
9 hónapos babám nagyon szeret pohárból inni, de több folyik ki a száján, mint amit lenyel :) Úgy iszik, hogy a fogaival harapdálja a pohár szélét, és sokszor a levegővétellel együtt szippantja be a vizet, így köhögés lesz a vége. Hogy tudnám megmutatni neki a helyes módszert?
2010. júl. 13. 10:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem, mivel 5 hós koráig csak szopott, a hozzátáplálással egyidőben egyből pohárból kezdtem itatni. Néhány hét vagy annyi se és ügyesen ment neki. Az elején volt, hogy kanállal adtam neki vizet evés után. Most 8 hós lesz, de már tud inni pohárból úgy hogy én is tartom neki, mert egyedül még sokszor magára is önti. Igazából először tanítani akartam cumisüvegből, de azt sem tudta mit kezdjen vele:). Előbb utóbb ráérez!!!
2010. júl. 13. 10:34
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Még annyit, hogy én üresen is odaadom neki a pohara, hogy játszon vele és akkor próbálkozik vele. Az elején nekem is nagy kérdés volt hogy hogyan is lenne jó, de egyszer azt vettem észre többet iszik, mint amennyi kimegy.
2010. júl. 13. 10:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen rá fog érezni.Én eleinte nem töltöttem tele a poharát, csak 1-2 kortynyi vizet öntöttem bele, de igy is sokszor mellément.Aztán egyre többet és ügyesebben ivott,mára már /16hónapos/csak pohárból iszik,és tetszik is neki hiszen tőlem is ezt látja:)
2010. júl. 13. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!