Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogy fogadjam el hogy az én...

Hogy fogadjam el hogy az én babám ilyen?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre, imádom szeretem a kislányom csak valahogy ha nagyon őszinte leszek fusztrál egy dolog.

Nos, adott egy fehér bőrű szülő pár és született egy elég barna börű gyermekünk. Persze tudom hogy a gének és biztos valami felmenőtöl örökölhette..

De akárhova megyünk mindenhol mindenki megjegyzi hogy hű mennyit volt ez a baba napon? vagy micsoda szolis bőre van meg hogy jaj kis csoki baba...stb stb...és én álmomba se gondoltam hogy barna bőrű kislányom lesz. Persze az a legfontosabb hogy egészséges és akármilyen én imádom őt. De valahogy mikor mindennap valaki megjegyezi akkor bennem van egy olyan hogy nekem miért nem fehér börű babám lett mint általában mindenkinek?!

Hogyan lehet ezen úgymond túl lenni?

Kérlek ne bántsatok ez miatt, mint irtam én ettől független szeretem a kislányom de mégis időként felmerül bennem ez kérdés...🤔

2019. aug. 16. 21:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
33%

hogy lehet ezen tullenni?

hmm.. pl. ugy hogy nem masokhoz kellene hasonlithatnod magad hogy :nem feher boru babam lett mint mindenki masnak blabla, vagx mindenki ezt vagy azt mondja..

ennyire befolyasolható vagy? ha igen psihologus

2019. aug. 16. 23:19
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
Barátnőm és a férje szőke, világos bőrű, mindkét gyerekük barna hajjal, barna bőrrel született. Kb. 1 éves korukra "kifakultak", kiszőkültek, de gyönyörűen barnulnak.
2019. aug. 16. 23:39
 13/16 anonim ***** válasza:
37%

Nem teljesen értem, hogy ezen mit kell elfogadni olyan nagyon... A lényeg, hogy egészséges legyen, nem az hogy milyen a bőrszíne.

Nekem speciel sokkal jobban tetszenek a kreol ("félvérség" vagy csak úgy alapból) bőr, mint a fehér. Bízom benne, hogy a fiam barna-karamell bőrű lesz, de ha nem sem fogok pörögni rajta, hogy de miért nem..m

2019. aug. 17. 00:18
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

Itt mindenkit lepontoznak nem erdemes valaszolni,

Nem nagy ertelmiseg lehetsz h mindenkit lepontozol

2019. aug. 17. 14:59
 15/16 A kérdező kommentje:
Én mindnekinek válaszát köszönöm szépen és értékelem hogy időt szakítottak válaszolni. Én senkit nem pontoztam le!!
2019. aug. 17. 15:48
 16/16 anonim ***** válasza:
83%
Az én babám is “kreolosabb” bőrű,pedig mindkettőnknek normál bőrszínünk van,de egyáltalán nem bánom, sőt..nagyon sokan dicsérő szándékkal jegyzik meg, hogy milyen kis barna. Mi büszkék vagyunk rá, és ötülök hogy nem hófehérke,mint pl én :D
2019. aug. 17. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!