Hogy fogadjam el hogy az én babám ilyen?
Ne értsetek félre, imádom szeretem a kislányom csak valahogy ha nagyon őszinte leszek fusztrál egy dolog.
Nos, adott egy fehér bőrű szülő pár és született egy elég barna börű gyermekünk. Persze tudom hogy a gének és biztos valami felmenőtöl örökölhette..
De akárhova megyünk mindenhol mindenki megjegyzi hogy hű mennyit volt ez a baba napon? vagy micsoda szolis bőre van meg hogy jaj kis csoki baba...stb stb...és én álmomba se gondoltam hogy barna bőrű kislányom lesz. Persze az a legfontosabb hogy egészséges és akármilyen én imádom őt. De valahogy mikor mindennap valaki megjegyezi akkor bennem van egy olyan hogy nekem miért nem fehér börű babám lett mint általában mindenkinek?!
Hogyan lehet ezen úgymond túl lenni?
Kérlek ne bántsatok ez miatt, mint irtam én ettől független szeretem a kislányom de mégis időként felmerül bennem ez kérdés...🤔
Nem vagy ezzel egyedül. Nálunk a családban is volt ilyen eset mint a tiétek, nálunk még anya és a nővérem kreolosabb én meg hófehérke vagyok. Aztán ott van még Éva Longoria esete. Náluk mindenki fehér bőrű(talán szőkék is, de ebben nem vagyok biztos) ő meg pont az ellentéte. Állítólag őt is szekaltak emiatt.
Lehet a lányod később még szeretni fogja az adottsagaid. Olyanbol csinálsz gondot, ahol nincs.
Azt kell mondani, hogy a kórházban azt tanácsolták, 90 fokon mosd mi a babaruhákkal együtt, de még nem vitt rá a lélek.
Te meg koncentrálj arra, amiben haso lít rátok.
Köszönöm az eddigi válaszokat! Főleg hogy nem támadtatok le miatta!
Annak nagyon örülnék ha nagyobb korában neki ez tetszene. (Csak már az is megfordult a fejembe hogy nehogy ez miatt le cig*nyozzák) Én tudom hogy ez nem bőrszín függő dolog, de lássuk be azért manapság megy az előitélet. De azt leszögezném azért hogy nekem semmi bajom ezzel a nemzetiségű emberekkel se.
Na de a lényeg hogy ahogy irtk is igyekszem azokat a dolgokat nézni amikben ránk hasonlít!
Amugy 6 hónapos a picurkánk.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!