Az nem baj ha sír a babám cicire rakom? Egy idő uután attól mindíg megnyugszik. AZ hülyeség hogy túleszi magát ugye?
Figyelt kérdés
2010. júl. 13. 09:28
1/4 anonim válasza:
anyatejes baba nemigen tudja magát túlenni. de ha nem valószínű hogy éhes lenne, inkább próbáld meg kitalálni, mi baja, mert így azt tanítod, hogy ha valami baja van, enni kell. könnyen lehet túlsúlyos felnőtt emiatt, ha majd akkor is a kajában keresi a vigaszt! próbáld meg játékkal lekötni a figyelmét, pl zenélő forgó. vidd magaddal, ahová mész pl konyhába babakocsiban vagy csak egy plédre tedd le. lehet hogy melege van... én 3 hónapos koráig folyton cipeltem a babámat hordozókendőben, mert nagyon hasfájós volt és csak így nyugodott meg. én meg közben tettem a dolgom. sok sikert, jó babázást!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Szerintem sem kéne állandóan cicztetned. Ha úgy gondolod hogy nem éhes, akkor ne etesd. Egyet értek az első válaszolóval, a sírás okára kéne rájönnöd, tudom, nem egyszerű. Próbáld meg mással lenyugtatni, elvonni a figyelmét. Ha hozzászokatod ehhez, akkor már csak azon fog megnyugodni, és később amiatt fogsz ide kérdést kiírni, hogy hogy szoktasd le erről. Sok ilyen kérdést is olvastam már.
3/4 anonim válasza:
megerősíteni tudom csak az előttem válaszolókat! éppen azért, hogy minél több vélemény szóljon amellett, hogy nem az a megoldás, hogy mindig cicire teszed, amikor sír. (persze ha éhes-szomjas, tedd rá)! ezt fogja megszokni valóban és a későbbiekben ez kész rémálom lesz. találd ki, mi a baj és azt kell megoldani!
kitartást! ügyesen!!! :-D
4/4 anonim válasza:
Nem tudom milyen idős a babád, de nálunk ugyanez volt a helyzet 3 hós koráig. Én adtam neki cicit, mert semmi nem kötötte le, a cumitól öklendezett és többször volt, hogy ölben is nyugtalan volt. Nekem nem szokott rá. 3 hós kora körül már érdekelte más is, vagy nem tudom mi miatt, de elmúlt ez a cicin nyugtatás. Szerintem csak a közelségedre van szüksége. udom, hogy elég macerás, de az én kislányom nagyon kiegyensúlyozott, boldog baba, ha nincs semmi baja elalszik egyedül. Most még csak 8 hós úgyhogy nem tudom 20 évesen emiatt fog-e bánatában enni, de nem hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!