Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért ébred fel éjjel többször...

Miért ébred fel éjjel többször a 8 hónapos babám?

Figyelt kérdés
5 hónapos koráig nagyon jól aludt, éjjel egyszer kelt fel szopizni, aztán elkezdődött a fogzás... Nemrég is kibújt 2 új foga, de ennak már vége, ettől nem lehet. Éjjel van, hogy óránként felsír, sokszor az is elég, hogy csitítással és simogatással 20 másodperc alatt, vagy kiságyból kivéve 1 perc alatt megnyugtatom. Úgy látom, hogy nem is igazán ébred fel, csak félálomban van, de ha nem foglalkozom vele, akkor behergeli magát, és végképp felébredve kegyetlenül sír. Én már totál kivagyok, férjem meg csak piszkál, hogy ez nem normális, és jön azzal, hogy bezzeg más babák éjjel nem hogy nem sírnak fel, már nem is esznek...
2008. nov. 14. 22:18
 1/4 anonim ***** válasza:
szia, nyugtasd meg a férjed, csinál ilyet más baba is!:) Kisfiam detto, ráfogtam, hogy jon a foga. Majd utána pár hétig minden jo volt, most megint csinálja, de látom, hogy készulodik a kovetkezo 2. Szerintem ez lehet a gond. Teljesen kivagyok néha én is, mert olyankor a nappalok is nehezek, aztán megint pár napig jol megvagyunk. Ami még eszembe jutott, tobb helyen olvastam a 8. honap kornyékén fellépo félelemrol, a baba a mama kozelségére vágyik, mint pici korában. Kitartás, a babáknak szukséguk van ránk:)
2008. nov. 14. 23:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Nyugtatsd meg a "kedves" férjed, hogy más babák is felébrednek. Elég az neked, hogy fel kell kelned, ne piszkáljon még ő is.

Az én kisfiam már 10 hónapos, és felébred éjjel legalább egyszer enni. Ha jön a foga, akkor ő is többször felsír, nem éhes, csak felveszem, és megnyugszik. Most éjszaka volt először, hogy nem ébredt fel, és reggel 6-ig aludt:) De én akkor is felébredtem, mert már megszoktam, és benéztem hozzá, hogy rendben van-e.

Előbb-utóbb fogtok aludni, kitartás.

2 gyerek anyukája

2008. nov. 15. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanez van pedig ő egy hónaposan már átaludta az éjszakát. Fél éves kora óta megy ez. Van, hogy csak egyszer ébred fel de van hogy tizenegyszer. Állítólag kinövik ezt majd de ne hagyd nagyon sírni szerintem , mert pont azért kel fel mert szüksége van rád. Ezt valamilyen szorongásnak hívják és azért van mert ilyenkor jön rá hogy te és ő nem egyek vagytok és ezért kicsit fél egyedül. Védőnő mondta nekem is. Ez teljesen normális. A kajálás lehet azért is mert az anyatej már nem elég laktató neki, de erről kérd ki orvos vagy védőnő véleményét.
2008. nov. 15. 14:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2008. nov. 16. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!