Hogy szoktassam le az éjszakai felkelésről?
2hónapos múlt,5.2kg és néha olyan mintha csak megszokásból kellne fel enni.
mondták hogy teáztassam,de hogy?mennyit?milyen teát?
szia
én teát adtam a kisfiam (2hónapos volt).ugyanannyit amennyi tápszert kapott volna.két éjjel mind meg is itta, harmadik éjjel már nem kelt fel.
egy próbát megér, lehet hogy megszokásból ébred, de ha éhes, úgyis felkel újra.
sok sikert
4hónapos kisfiú anyukája
Miért kellene teáztatni egy 2 hónapos babát???
Ha felébred szoptasd meg, és szépen vissza is alszik. Hogy egy 2 hónapos baba megszokásból keljen fel éjjel az már mégiscsak túlzás. Ha meg nem szopik hanem tápszeres akkor etesd meg.
Ha sírni hagyod, a babád csalódott lesz, és elveszíti a bizalmát benned!!!
Ha néhány sírva hagyott éjszaka után már nem sír, az nem azt jelenti hogy megtanulta amit megkövetelsz tőle, hanem azt hogy szegény csöppség megtört és elkeseredett, csalódott mert az anyukája nem reagált a hívására.
Az én fiam 7 hónapos és még mindig felkel éjjel és én nagy szeretettel felkelek és megszoptatom.
Ha teáztatás mellett döntesz, akkor jó a kicsinek a csipkebogyó tea ( 12 órát hideg vízben áztatni kell a csipkebogyót, nem szabad forrázni vagy főzni ), vagy a Babamosoly tea ami édesköményből készült filteres tea, melyet úgy kell készíteni mint bármelyik filteres teát.
Köszönöm,Nektek hogy irtatok.
Az igazság az,hogy ezen csak elgondolkodtam,de nem hiszem,hogy megteszem!!Nincs szivem egy kis csöppséget sirni hagyni.
Én is úgy gondolom,hogy majd magától elhagyja a felkelést.
Azért gondoltam,hogy megszokásból kel fel,mert volt hogy 10 perc alatt végzett.
Még egyszer köszi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!