Lehetséges, hogy a Camomill-ben lévő kamillától nincs
kaki?
Figyelt kérdés
3 hós babámnak vaklószínűleg jön a foga, ezért a doki Camomillt- javasolt.Amióta adom neki, azóta nincs kaki, pedig azelőtt napi 3-4 csomog is volt.
Tudom, hogy a camilla hashajtó de mégis lehet összefüggés.
2008. nov. 14. 19:27
1/6 anonim válasza:
cammilatol attol kakil!
2008. nov. 14. 19:32
2/6 anonim válasza:
ha szopik meg akkor elofordulhat hogy nem kakil mindennap az anyatejes babaknal ez eleg gyakori!
2008. nov. 14. 19:33
3/6 anonim válasza:
Szia!
A chamomilla vulgaris-ha erre gondolsz,nem fogja meg a hasat.Ez a szer annyira le van butítva,hogy nincs össze függés.Egyébként a kamillának hashajtó hatása van.Az én babám anyatejes csak 4hónapos és napi 3-4 kaki van.Mondjuk én nagyon oda figyelek,hogy minden nap egyek rostosat.Műzlit tejjel,vagy joghurttal,alma,teljes kiörlésű dolgok stb...szval attól,hogy anyatejes egy baba sztem csak ezen múlik,hogy kakil vagy sem,hogy te mit eszel.Nekem mondhatja ezt bárki,volt,hogy nem ettem elég rostosat és nem bírt délelőtt kakilni a babám ,egész délelőtt tornáztattam,akkor azt mondtam oda figyelek erre,azóta sincsen ezzel gondom!próbáld ki te is,változtass az étkezéseden.4hós baba mamája
2008. nov. 14. 19:44
4/6 A kérdező kommentje:
Anyatejes, csak az a baj, hogy a műzlitől iszonyatosan hasfájós a drága.Amúgy nem változtattam semmit az étrendemen, de jön a fogacskája, és azóta nincs napi kakink.Nekünk is megvolt pár hete minden nap a 3-4 kaksi, plusz minden pukinál némi fosika. Sztem a fogzás miatt lehet ez, más tippem nincs.
2008. nov. 14. 19:46
5/6 anonim válasza:
Az én kisfiamnak is volt hogy 5-6 napig nem volt kakija ez kb.1hónapig tartott azóta szerencsére magától helyreállt nem változtattam semmit.Már én is nagyon aggódtam.
2008. nov. 14. 20:21
6/6 anonim válasza:
Szia-előző müzlis író vagyok.akkor próbálj meg minél több gyümölcsöt és zöldséget enni.esetleg nyersen egy répát ,almát-én mostanában kezdtem el neki a hozzá táplálást almát és répát reszelek neki le-övé a lé enyém a rost és saját magamon érzem sokkal jobb nekem is,hogy minden nap megeszek egy almát és egy répát-segít a nagydologban és ha nekem jó ,neki is.ezt már megfigyeltem.Amúgy milyen tipusu hasfájós a baba.össze húzza magát vagy kifeszíti ha fáj neki.Én eléggé beleásom magamat a homeopátiába és sokféle dologra próbálgatom-terhesen is nagyon beteg voltam az elején ez mentett meg,de azt tudni kell ha nem jó dolgot használsz a tünetre nem fog hatni,lehet neki nem a chamomilla kell.Írd le,hogy mik a tünetei priviben és megnézem miket írnak a könyveim róla,megpróbálok hamar válaszolni ..ahogy a babám engedi.Remélem tudok segíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!