Budapest és környéki anyukák, ti hol vettétek újonnan újszülöttjeitek első ruháit?
Body-k C&A ott 790ft/db, ma lattam 4db/1790 :)
Tescoban is eleg jokat kifoghatsz.
Sok SCAMP cuccunk is volt/van az jo aron pl a vateran illetve teszveszen is kifoghatsz.
tescosak nagyon sz@rok, osszemegy , kifakul és nem is olcsók
H&M, C&A, turi, Auchan
Bocsi a töbi lemaradt.:
KIK tesco és cora
Body, rugi szerintem a tesco-s szuper, nem nyúlt ki, szépen tartja a színét is, én nagyon elégedett vagyok vele.
A cora-s bodyk viszont az első mosásnál szétnyúltak, ott ne vegyél sztm semmit.
A tescoban kapható cherokee ruhák minőségiek, szépek és olcsók.
A zaraban nekem az nem tetszett, hogy mini felnőtteket csinál a gyerekekből, mondjuk én télen voltam, de egy normális kislány ruhát sem találtam, durva szövetszoknyák, bolerók, szövetkabátok, mintha egy komoly felnőtt ruhabolt összement volna.
A H&M-ben is nagyon jók a gyerekruhák, de kicsit drága.
Szerintem a tesco a legjobb, én ott és turiban vásárolok. 90 % turi, 10 % Tesco, amikor a nagy leárazások vannak :)
Cherokee ruhák nagyon drágák a tescoban, múltkor fele annyiért vettem Cherokee melegítőt, az Intersparban, mit előtte anyám atescoban
tescoról összeséében annyit, hogy drága,tele van rossz minőségű áruval, a többiről ne is beszéljünk:-(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!