Van itt olyan Anyuka akinek a babája CSAK az üveges bébiételt fogadja el? Hány hónapos?
Kisfiam most 7,5 hós kb 1 hete kezdett enni :) Eddig csak a tápszer ment. Most már megeszi az üveges főzelékeket, a nestle babapudingot (igaz 8hónapos kortól ajánlott), humana joghurtot, gyümölcsöket is. Amit házilag készítünk rá sem néz :)))
Teljesen kétségbe voltam esve, hogy a tápszeren kívül még csak a vizet vagy teát sem fogadja el, de úgy volt ahogy édesanyám megmondta, kínálgassam és egyik nap elfogadja :)
4 hónapos korától minden nap megpróbáltam 2szer a főzeléket neki, de a szájába sem vette. Múlthéten egyik nap meg nagyra tátott szájjal várta a kanalat és sírt amig a következő a szájához ért :) Mára már fél üveg/ étkezés lemegy :)))
jajaja :( 7,5 hós, csak üveges... illetve így nem igaz, én főztömet is megeszi, de míg abból 40ml-t mondjuk, üvegesből 190g-ot.de csak ebédre, uzsira tejpépet kap :D
érdekes amúgy, ha almát reszelek neki és banánnal összekeverem kiköpi, ha üveges alma-banánt adok sír ha elfogy!
Jaj mennyit szenvedtem én ez miatt.
Már elmúlt 1 éves a kislányom, mikor annyit megevett a "felnőtt ételből",hogy az egy normális étkezésre elég legyen, addig csak az üveges bébiételt ette.
Hiába mondja bárki,hogy ne foglalkozzak mások véleményével,igenis ciki volt,hogy körülöttem más anyukák főzőcskéztek a gyermeküknek,én meg adtam mindig az üvegeset, mert azt szerette. Tány,hogy kényelmesebb is volt, mert az előre kis adagokban van, bárhová magammal vihettem,és változatos is volt. Tehát nekem is kényelmesebb volt, mégis lelkifurdalásom volt miatta.
Aztán jött ey élesváltás, mert kb egy hónapja (most amúgy 14 hós) meg már semmi babakaját nem eszik meg a lányom,csak normális felnőtt ételeket. Amiket mi is eszünk. Kezdhetek visszaszokni a rendszeres főzésre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!