A most született Tv-ben látható 4-es koraszülött babáknak az arca sokat fog még alakulni ugye?
Persze,hisz nagyon korán születtek,és ők is olyan aranyos babák lesznek majd,lehet náluk kicsit lassabban megy , de ők is szépek és formások(lesznek).Hisz ha még bent maradnak a méhben alakult volna az arcuk.Az a lényeg hoghy egészségesek legyenek.
Érdekes de ahogy félnék egy ilyen áldástól,ugyanakkor irigylem is az anyukát.Csodálatos érzés lehet?bár néha az én egy kismanóm is sok:-))
szerintem olyan édesek:)
kis makik.
én mindig ikreket szerettem volna, mégis mikor megtudtam hogy terhes vagyok az első gondolatom az volt: csak ne ikrek legyenek
4hónapos kisfiú anyukája
Az én ikerlányaim is koraszülöttek voltak, 35. hétre születtek kis súllyal. Ma már öt hónapos nagylányok, és senki nem mondaná meg róluk, hogy koraszülöttek voltak. Szépen lassan felszedik majd a kilókat és olyanok lesznek mint a többi kisbaba.
Egy ikres anyuka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!