9 hónapos babát megvisel ha 5 napig távol van az anyjától?
Ne legyél már ilyen naív.
Egy ilyen pasi miatt biztosan nem passzolnám le a meg szopis babámat.
Ez tök undorító.
Azt hittem, rokonok hívtak...
Ne hülyéskedj már.
2 hét alatt elválasztod majd magára hagyod az 1 év alatti, szepás gyereket?
Ő még nem érti az időt, sem azt, hogy visszajösz....
Neeeeeee
Ez most komoly?????
A háttérbe szorítanád a 9 hónapos gyerekedet egy pasi miatt?
Aki konkrétan k...vaként kezel?
/ mert máskor nem lesz ilyen lehetőség.... Ha párkapcsolat lenne, akkor bármikor adódhatna ilyen:
Mármint te egy családi csomag vagy...
Jelen esetben nagyon erősen.
Ez van.
2 hét alatt egy szopis babát annyira nem tudsz leszoktatni, hogy neked is begyulladnak a melleid, ez hosszabb folyamat...
Egyértelműen nem mennék gyerek nélkül, pedig nem vagyok összenőve a gyerekemmel.
5 nap nagyon sok idő egy ekkora babának, főleg, ha nem nagyon volt tőled távol még...
"Megpróbálhatom rábeszélni, hogy vigyük a picit, csak neki elég idegen."
Sok sikert, nem fog menni. Nem úgy akar papás-mamást játszani veled.
Egyébként természetesen megvisel. Enyém csak 7,5 hónapos volt és nem k.ni mentem, hanem kórházba kerültem 3 napra és az is teljesen megborította a viselkedését hetekre, "pedig" nem volt szopis és az imádott apja volt vele.
Persze más is kérdez, de nem ilyen konstellációt.
Mi van akkor, ha nem jutsz el vhova? Egy nyaralás a minden? Nekem sincs gazdag rokon, életemben nem nyaraltam külföldön (néhány eu országban voltam munka ügyben), de nincs az a táj, ami miatt szétk.rnám a gyerek lelkét.
Pláne ilyen megalázó helyzetet, hogy egy pasi nyaraltat. Még gyerek nélkül se mennék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!