Egy egy éves baba ehet már gombát?
Nem éppen válasz a kérdésedre, de ha 1 éves a gyereked, azért tarthatnál otthon olyan kajákat is, amiket ő is ehet!!! Amig itt ültél a gép előtt, elmehettél volna vásárolni neki való ennivalót!
Ne haragudj, nem bántani akartalak, csak nem értem az ilyen embereket. Ilyen pici gyerekre még minden idegszáladdal oda kellene figyelni!!!
Bocs, lehet hogy te még olyan emberrel nem találkoztál, aki nem tud olyan marha jól kijönni havi 44 ezer GYED-ből, meg a 13700 forint családiból, amikor ketten vannak rá a gyerekkel, és talán örülök, ha ennyi kaja van itthon. Honnan a fészkes fenéből veszed, hogy én nem figyelek a gyerekemre? Azért, mert amikor alszik, le merek ülni a 10 éves, agyon használt gépem elé? Te biztos még nem hallottál arról, hogy ez van, más kaja nincs, de képzeld, ez a helyzet. Elmehetek én akárhányszor a boltba, ha a zsebemben összesen van 200 forint, meg a számlámon mínusz 800 és még elég messze van a következő hónap, ebből marha sok mindent tudok ám vásárolni.
Köszi a kioktatást bunkókám.
Nem vagyok "bunkó", és mint írtam, nem bántani akartalak. Sajnálom, hogy annak vetted. DE tudom, milyen, mikor nincs kaja otthon - így nőttem fel, sokszor nem volt, de ebbe most ne is menjünk bele...:(( Viszont épp ezért érint érzékenyen az, ha egy gyereket nem táplálnak megfelelően. Ha gyereket nevelsz a háztartásodban és kevés a pénzed, akkor eleve ne olyan kajákat vegyél, amiből ő nem ehet. De ha internetre van pénz, biztos van olyan ennivalóra is, amire egy egyéves gyereknek szüksége van. Egyáltalán nem akartalak sértegetni, tudom, hogy nehéz kijönni enni pénzből, de a kicsi legyen az első mindenben, ha megetetsz vele valamit, amit nem szabad, utána hogy számolsz el a lelkiismereteddel?
Nálunk volt úgy, hogy a kutyámnak volt mit enni, nekem meg nem... De én vállaltam, és köteles voltam róla gondoskodni. Egy gyerek meg főleg kiemelt pozícióban kellene hogy legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!