ANYUKÁK! A babám két és fél hetes. Szopizik igény szerint. Van egy picit nagyobb fiam, aki 2 éves, és még ő is néha visszakéreckedik a cicire, amit teljesen ki is ürít. A kicsinek elég előtej van így vajon a szomjoltásra, ha csak az egyikből kap?
Szerintem a testverfeltekenyseg elkerulese veget nem baj ha a nagy is kap egy pici tejcsit.Termeszetesen a kicsi legyen elonyben.
Szerintem nalunk is igy lesz,szeptemberben szulok 2 eves fiam meg 1x szopizik,ha meglessz a pici biztos egy darabig surubben keri majd,nem baj nekem mindin nagyon sok tejem van.
Jól teszed, hogy engeded a nagyot is egy kicsit, hisz lelkileg amúgy is megrászkodtató neki a kistesó.
Tedd a kicsit többször mellre, vagy fejjél, így több tejed lesz és elég lesz a picinek. De ha úgy érzed, hogy nem, akkor próbáld a nagyot leszoktatni finoman erről.
Utolsónak:ha helyes technikával szopik,nem lehet érezni a fogait.:)
Utolsó előtti vagy.Én tandem is szoptattam,másfél volt a fiam mikor az öccse született,fél évig tandemszopiztak,semmi gond nem volt,bőven elég volt a tej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!