Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Rafpol king, Kunert vip, vagy...

Rafpol king, Kunert vip, vagy a Kacper babakocsi a jobb? Mekyik a jobb, strapabíróbb? Vélemények?

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a Kunertet ismerem.Ne vedd meg!

2010. júl. 12. 15:03
 2/7 A kérdező kommentje:

Mi a baj vele? Olyan egyformák ezek a kocsik.

Köszi!

2010. júl. 12. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekünk Raf-pol king van. Olvastam róla jót is, rosszat is, biztos ki kell fogni, mert lehet baja a szállítás, tárolás miatt is. Én szeretem, kényelmes a babámnak (4 és fél hós). A mózesét is kihasználtuk, mostmár nem fér bele, de előtte abban hintáztunk. A miénk picit jobbra húz, de nem feltünően, viszont nagyon nehéz. Én csak 3 lépcsőn viszem le, mert kertesházban lakunk, úgyhogy itt jó, mert nagy kerekei vannak és a földúton jobb ezzel zötykölődni. De utazni nem lehet vele vagy kocsiba ki-be rakosgatni Apa nélkül. Ha már ülni fog, akkorra vettem neki egy fapados sportkocsit is, amivel már lehet majd bkv-zni.
2010. júl. 12. 16:33
 4/7 anonim ***** válasza:

tényleg az az egy hátrányuk, hogy nehezek, de viszont strapabíróak...szerintem.Mi a rafpol fenix-et szeretnénk majd megnézni, nagyon tetszik:)

[link]

Amúgy jóformán csak a nevükben meg az árukban különböznek.Beszéltem az egyik magyarországi forgalmazóval, azt mondta, hogy az összes ilyen típust Lengyelországban gyártják, jóformán ugyan azok, csak más a nevük.

2010. júl. 12. 16:42
 5/7 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm mindenki segítségét!

Kedvesek vagytok!

2010. júl. 12. 16:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Első vagyok.

Az első vázzal balra húzott.Kaptunk új vázat,akkor sokkal jobb lett.Egyszer elhagytam a kerekét.:)Akkor kértem 1 pár darab olyan fém bigyót a kerékhez.

Amiért eladtam az az,hogy a lányom utálta.Nagyon kényelmetlen volt benne ülni,mert mindig lecsúszott.És amikor átfordítottam a kart,hogy háttal üljön nem lehetett irányítani.....

2010. júl. 13. 16:44
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi!Akkor jól megjártátok ezzel a kocsival.

Remélem sikerült ennél jobbat beszereznetek.

Minden jót mindenkinek!

2010. júl. 13. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!