Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek? Tartsam meg vagy...

Mit tegyek? Tartsam meg vagy ne tartsam meg?

Figyelt kérdés
Tudom , már sokszor volt ilyen kérdés...És olvasgattam is róla. Van egy 8 és fél hónapos babám és most 4 hetes terhes vagyok, még semmi nem biztos tudom de egyszerűen nem érzem ezt az egészet,hogy én akarnám igazan,szeretnénk majd kistesot de nem most még,illetve apuka már most szeretne,de ez nem úgy megy. Igen tudom miért nem védekeztünk...nagy hulye voltam! Úgy érzem h a babám háttérbe szorulna, megcsalnám, nem tudnék vele ugy,foglalkozni ha megszületne ez az új baba.Nem vágyom rá igazan még is nagyon rossz érzés h az abortuszra kell gondoljak .. korainak tálalom. Ráadásul a babám most fejlődik igazan rá szeretnék koncentrálni . Hasonló esetek érdekelnének. Olyanok is akik az abortusz melett döntöttek. Köszönöm.

2019. aug. 5. 11:29
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
28%
Látom a kérdező kirakatta a Kisbaba naplóra is a kérdését, kapta az ívet rendesen...
2019. aug. 6. 20:08
 22/24 A kérdező kommentje:
Utolsó, igen kaptam az ívet .. nem is esett jól. Már volt. Itt legalább normális válaszokat kaptam ! És igy döntöttem, hogy megtartom! Őszinte leszek meg mindig nem érzem teljesen ezt az egészet, de reménykedem h az ultrahang után máshogy gondolom.
2019. aug. 7. 11:39
 23/24 anonim ***** válasza:
74%

Jól döntöttél!

Hidd el, nagyon bánnád később, ha visszagondolnál rá, hogy már mennyi idős lenne, milyen is lenne.

Nagyon fogod szeretni, ugyanúgy, mint az elsőszülöttedet!

2019. aug. 7. 11:47
 24/24 anonim ***** válasza:
79%
Szuper döntés! Sok boldogságot és nagyon jó babavárást kívánok! :)
2019. aug. 8. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!