Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Baj, ha 8 honapos baba nem...

Baj, ha 8 honapos baba nem tud negykezlabra allni?

Figyelt kérdés
Forog, korbe kzszik es hatra, ul, bar neha eldol, de egyaltalan nem all negykezlabra, nem is probalkozik, es ha en probalbek neki segiteni, sir. Se felulni, se felallni egyedul nem tud. Tesok ilyenkor ezeket tudtak....Le van maradva, vagy csak mashogy fejlodik?

2019. aug. 3. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

9-10 hónapos kor a határidő négykézláb járásra, de van baba, aki kihagyja. Erőltetni semmit lehet. Ha magától még nem ül és néha eldől, ne ültesd.

És persze ha bármi félelmed van, kérdezz rá a gyerekorvosnál.

2019. aug. 3. 14:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Ok h.nem maszik, de nem is all negykezlabra,h.pl.kutyazzon.
2019. aug. 3. 14:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Enyém is most múlt 8 hós, most kezdett el "kutyázni", már lassan 9. Szerintem nem baj, én pl nem kúsztam, másztam, 10 hónaposan felálltam és mentem.

Más világ volt mondjuk..

Én megkérdezném a védőnőt,orvost, mi a véleményük

2019. aug. 3. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki még egy ket hetet szerintem lehet egy het alatt megtanul mindent. Vannak ilyen babak. De nem varhatod el hogy feluljon vagy álljon ahhoz előbb negykezlabra kell tudnia allni.
2019. aug. 3. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!