Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megéri tanuló bocit vagy...

Megéri tanuló bocit vagy malackát vagy kacsát venni? Vagy inkább a drágább kutyust?

Figyelt kérdés
Szeretném megvenni valamelyiket. Véleményeket várok azoktól, akiknek boci, malacka vagy kacsa van, hogy nem bánták-e meg, hogy nem a kutyust vették.
2010. júl. 12. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:

én egyiket sem vettem meg, és nem bántam meg. :-)

Komolyra fordítva, ha mindenképpen venni akarsz ilyen kütyüt, akkor az olcsóbbat vedd, ugyanaz lesz a haszna, mint a másiknak.

Ezeknek a tanuló mifenéknek csak annyi hasznuk van, hogy gombot nyomva valamit csináljanak. Vagy valami ízléstelen gépi dallamot játszanak. Dúdolj, énekelj neki te, ezerszer jobban fogja szeretni, vagy végső esetben is inkább valami CD, mint ez a fals gépi dallamocska (amivel az őrületbe fog kergetni, mert állandóan nyomogatja majd, és te napi ezerszer hallgathatod az Old McDonald's had a farm-ot, vagy valami hasonló remekművet.

Aztán lehet, hogy gombnyomásra angolul számol majd, vagy köszön, vagy ilyesmi....de ugye te sem akarnád, hogy a gyereked egy torz géphangot utánozva tanuljon beszélni?! Angolul??!! :-DDD Ez megint csak az a kategória, hogy megnyomom, kiad valami hangot, amitől meghülyül a környezet. Más funkciója nincs. Értelmes dolgot nem tanul belőle, tőle.

Ölelgetni, dögönyözni, hurcolászni egy nem tanuló plüsskutyus is kiváló!

2010. júl. 12. 09:39
 2/7 anonim ***** válasza:

A fiam kutyust kapott, és nagyon szereti. Az első válaszoló valószínűleg még nem hallotta működés közben, mert nem géphang, hanem nagyon kellemes (mintha cd-ről menne) énekhang szól benne, és elég sokféle dalt tud. A fiam imádja ezeket a dalokat, én is innen tanultam meg:)

Magyarul számol, és a színeket is mondja:) Amíg főzök, vagy mosogatok, nagyszerűen elnyomogatja, és közben hangosan kacag:)

2010. júl. 12. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Én is akartam kacsát, de a játékboltos (egyébként jó ismerősünk) azt mondta, hogy nem igazán fogy. Amit visznek az a tanuló kutyus. Ismerősömnek is kutyusa van, én is kipróbáltam és nagyon jó. Én is fogok majd venni. Körülnéztem és arra jutottam, hogy a hipermarketekben (Tesco, Interspar) sokkal drágább, mint a játékboltban. De neten is kifoghatsz egy jó akciót.
2010. júl. 12. 09:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi kaptunk bocit és örököltünk egy kutyust.A kutyus sokkal jobb és nagyon szereti a fiam.
2010. júl. 12. 10:38
 5/7 anonim ***** válasza:
49%
Szerintem sem éri meg egyik sem, de ez gyerekfüggő is. Nekem van egy 3 éves és egy hét hónapos, és egyik sem értékeli különösebben. Amúgy kutyusunk van. A nagy kb 2 évesen kezdte nyomkodni úgy hogy meg is szólalt (fél óráig érdekes volt azóta rá se néz), addig csak véletlenül sikerült neki, és nekem kellett nyomkodni, de akkor meg már nem kötötte le. És tényleg eléggé géphang. De sosem lehet tudni. Látod más baba szereti.
2010. júl. 12. 10:41
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekünk is kutyus van, de nem tudom, az előttem válaszolóé milyen, mert a mi kutyusunknak egyáltalán nem géphangja van. Normál éneklés, mint mondjuk lemezről, vagy magnóból, abszolút nem géphang, mint pl. tesco rágóka:(
2010. júl. 12. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a magnó is géphang.
2010. júl. 13. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!