Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 17 hós gyerkőcötöknwk adtok...

17 hós gyerkőcötöknwk adtok már a kezébe zsírkrétát, stb. rajzolni? Ma készülök neki venni mágnestáblát, mert nagyon érdeklődik a rajzolás iránt. Tollal rajzoltunk, de mindég bekapja.

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 07:05
 1/3 anonim ***** válasza:

Ebben a hónapban lesz a lányom 17hónapos, kb két hónapja érdekli mindenféle rajzolgatás. Falra,parkettára, járólapra, csempére. Még a fakanállal is bepróbálkozott, hátha összefogja a falat...

Ő sosem kapta be, erre nem tudok mit mondani. Van mágnestáblája is, a betüket pakolgatja jobra balra, meg néha szétszórja a földön, én meg belelépek :o)

Innen vettük:

[link]

2010. júl. 12. 07:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mi is 17 hónaposan vagyunk, kb. 3 hete vettem neki krétát és gyurmát. Nem veszi be a szájába, és szép, színes krisz-krasszokat rajzol, ki is tettük őket a falra. :o) A gyurmából pedig kígyókat csinál. Jó kis muri lesz! Csak aztán mindig tedd el a krétát magas helyre, ha befejeztétek, nehogy a falon folytassa. :o)
2010. júl. 12. 08:07
 3/3 anonim ***** válasza:

20 hónapos, krétát most veszek majd neki, gyurmát, zsírkrétát,...ilyesmit még nem kap.

A zsírkrétát kegyetlen leszedni a falról, és az én lányom, ha tollhoz jut, sajnos nem csak a papírra rajzol. Van már szignója a gyerekszoba falán, a konyhaszékeken, az éjjeliszekrényemet sem kímélte,... :D

Ezért kapott olyan mágneses rajztáblát (ugye a lehúzósra gondolsz?), és azt imádja. Csak a "tollra" kell vigyázni, amit hozzá adnak, mert hamar elkeveredik.

2010. júl. 12. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!