8 hós babámnál naponta becsippan az angel care légzésfigyelő,2x már riasztott is. A forgalmazó szerint a meleg miatt nem vesznek levegőt a babák + a fogzás is közrejátszhat. Holnap megyünk az orvoshoz. Korábban nem volt riasztás. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 21:18
21/23 anonim válasza:
Én írtam, hogy mostanában rendszeresen beriaszt a légzésfigyelő. Én eddig nem aggódtam emiatt, éjjelente félálomban megyek át, látom, hogy felébredt, riasztás kikapcsolt, és megyek vissza aludni. Nekem még magyar nyelvű tájékoztatóm sincsen, de nem volt nehéz kiokoskodni, hogy a hőség-nyugtalan-alvás miatt van mindez. Kérdező, most jól a fülembe tetted a bogarat, fel fogom hívni az orvost, hogy mit gondol erről.
22/23 anonim válasza:
Nekem egy éves múlt a kisfiam, és hogy őszinte legyek, életemben nem hallottam semmilyen légzésfigyelőről. Remélem, azért ember lesz a gyerekből így is. Egyébként meg, ha kaptatok beutalót (hogy megnyugtassa az orvos anyukát), miért nem viszed el? Egy 8 hós gyerek biztos örül az idegen helyen alvásnak monitorra kötve, mindezt anyuka lelki békéje végett. Csak a nagy hisztitől nehogy kimaradjon a légzése.
23/23 anonim válasza:
Mekkora nemnormálisak vagytok Ti akik leszóljátok bakker a légzésfigyelőt! Azért, mert Ti még nem hallottatok róla, vagy rossz találmánynak tartjátok minek kell ugatni? Kérdés hangzott el és nem az, hogy ti marha jófej tökéletes anyukák mit gondoltok! Régen robbanó motor sem volt, húzzatok lovaskocsival! Ha nem bírjátok a technikát, akkor tünjetek a gép elöl! Tudjátok mik vagytok? szerencsétlen okoskodók! Inkább fogtátok volna be a szátokat!
A kérdezőnek meg:
Látom eltelt már pár év, de remélem jól van a picid! Kérlek, ha még olvasod a fórumot, akkor jelezz, hogy mi lett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!