Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hós babámnál naponta becsipp...

8 hós babámnál naponta becsippan az angel care légzésfigyelő,2x már riasztott is. A forgalmazó szerint a meleg miatt nem vesznek levegőt a babák + a fogzás is közrejátszhat. Holnap megyünk az orvoshoz. Korábban nem volt riasztás. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés
2010. júl. 11. 21:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Akkor viszont vidd orvoshoz minél előbb! Ilyen korban már nem lenne szabad előfordulnia ilyesminek!
2010. júl. 12. 08:49
 12/23 anonim ***** válasza:
Szia,az én fiamnak 2 hosan volt légzésmegállása,ébrenlétkor.Elképzelheted,hogy mi mindenre kivizsgálták,minden oké.Nekunk NANNY légzésf. van,1 hosan besípolt,gondolom,nem vett levegot,de aztán sokáig nem.6 hos kor után meg állandoan,kivizsgáltattuk ujra,megint minden oké.2 honap mulva már olyan szinten voltunk,hogy nem mertunk elaludni sem,mert borzaszto arra a hangra kelni.Visszavittem a gépet átvizsgáltatni,és vettem egy másikat,nem hagytam a véletlenre a dolgot.Ez 2 honapja volt,azota 1-szer riasztott,de a fiam lemászott rola,az oldalán fekudt,és a kislámpa is égett,mindjárt láttam,hogy lélegzik,tehát semmi komoly.A másik géppel meg gond volt,valamit cseréltek is rajta.Egyébként azt mondta az egyik doki,hogy míg nem éri el a gyerek a 10 kg-ot,addig lehet téves riasztás,csakhogy akkor meg fennáll az,hogy lemászik rola.én addig fogom használni,míg a kiságyban fog aludni,2-2,5 éves korig.Biztos ami biztos.
2010. júl. 12. 11:20
 13/23 anonim ***** válasza:
Én egyre többször csalódom az Angel C.-ban. Nekünk is az van: egyszer arra riadtam éjszaka, hogy csippant egyet. Alig tudtam utána aludni, egész éjjel figyeltem a gyermeket. Aztán pár hétre rá reggel is csippant, azonnal a baba fölé hajoltam, aki vigyorgott rám, semmi baja nem volt. A minap meg forgolódott, dobálta magát a nagy melegtől, akkor is csipogott. Már nem tudom, mit higgyek. Összevissza jelez. Viszont az tényleg igaz, hogy ha merül az elem, akkor is csinálja.
2010. júl. 13. 14:05
 14/23 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom miért lettem lepontozva, valami h..lye AC elhivatott? A tiéd a cég?

Olvass már egy kicit utána, mindenkinél jelentkezik ez a probléma az AC-el, hogy ha kell ha nem becsipog. Nem tudom az miért jó, ha egy megbízhatatlan légzésfigyelőt használtok. Na mindegy én csak jót akartam, mindenki arra költ több 10 ezret amire akarja.

2010. júl. 13. 14:19
 15/23 anonim ***** válasza:

Nálunk az érzékenységet kellett magasabbra állítani és akkor nem csippant.

Gyárilag 3 a beállítása és hiába írják, hogy nem ajánlatos állítani rajta...Nálunk addig csippant többszöris, amíg fel nem tekertük 5re.

2010. júl. 13. 14:36
 16/23 anonim ***** válasza:
Nálunk az utóbbi egy hétben rendszeresen beriaszt éjszakánként, ugyanígy volt egy hónapja is, amikor szintén nagy hőség volt. És egyik sem vakriasztás, mire beérek a szobájába, elhallgat a sípolás, és a babám álmosan pislog, a zaj felébreszti. Napközben keveset és nyugtalanul alszik a meleg miatt, este szinte beájul az ágyba, és gondolom olyan mélyen alszik, hogy nem vesz levegőt. 6 és fél hónapos a babám. Nekem is Angelcare van, egylapos, de ha az ágy másik végében fekszik, akkor is szokta érzékelni.
2010. júl. 13. 15:14
 17/23 anonim ***** válasza:
Nem hiszitek el mennyire nyugodt lehet az ember legzesfigyelo nelkul!Ez csak arra van hogy a fraszt hozza az emberre!
2010. júl. 13. 15:16
 18/23 A kérdező kommentje:
Kaptunk beutalót az alváslaborba, nem tudom, hogy egy ilyen nagy babával hogy tudják majd ezt a vizsgálatot megcsinálni. Még nem tudom, hogy elmegyünk-e. Most megy a ventillátor a szobájában, hátha ez segit mert 28 fok van nálunk, délelőtt nem volt csippanás, már ennek is örülök.
2010. júl. 13. 15:57
 19/23 anonim ***** válasza:
Nálunk is az elem volt a baj.
2010. júl. 13. 16:35
 20/23 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, ha azt mondod, hogy szerinted jól érzékel a légzésgigyelő (bár szerintem továbbra is azzal van gond), mert az ágy végében is érzékeli a gyereket és most elküldtek benneteket alváslaborba akkor miért nem viszed el? Nem egy kereskedő szavára adsz (aki azt mondta, hogy a melegtől csipog a szerkezet) talán inkább, mint az orvoséra (aki kivizsgáltatná a babát)?
2010. júl. 13. 16:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!