Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány gyerek az ideális?

Hány gyerek az ideális?

Figyelt kérdés

(1)hány gyerek az ideális?

(2)mi a legjobb sorrend (pl fiu lány fiu, )

(3)mit szólnátok ha ikrekkel lennétek várandósok?

(4) melyik nemet, miért szeretitek...(pl miért jó kisfiú, és miért jó kislány?)

(5) úgy alakult e az egész gyerekvállalás ahogy szerettétek volna?(gyerekek száma, nemük, sorrend,korkülönbség)

(6)mennyi az ideális korkülönbség?

(7)volt e meglepi baba?

(8)volt e olyan hogy rendkívüli peteéréssel sikerül a baba, mármint hogy mensikor , vagy menstruáció után 7. ,8. napon

és utolsó

(9)szerintetek mennyi esély van mensitől, a 7.,8.,-ik napi eggyüttlétből babára? állitolag a sperma 3-de 5 napig is elél a hüvelybe.

%-ban ...

#fiú #gyerek #ikrek #spontán peteérés #ideális gyerekszám #menstruáció alatt fogantatás
2019. júl. 27. 18:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
56%

1. 2, és meg is lett a létszám.

2. Szerintem a lány jobb, ha idősebb a fiúnál, de amúgy teljesen mindegy.

3. Elfogadtuk volna, ha így alakul, de jobb, hogy nem így lett

4. Bocs de ez buta kérdés, fiú és fiú közt is van különbség, minden gyerek egyedi.

2019. júl. 28. 13:09
 22/24 anonim ***** válasza:
39%

1. 2, és meg is lett a létszám.

2. Szerintem a lány jobb, ha idősebb a fiúnál, de amúgy teljesen mindegy.

3. Elfogadtuk volna, ha így alakul, de jobb, hogy nem így lett

4. Bocs de ez buta kérdés, fiú és fiú közt is van különbség, minden gyerek egyedi.

5. Igen, így utólag így érzem.

6. Nálunk 3 év van 2 hét eltéréssel. Eddig tökéletesnek érzem.

7-8. Igen az első, mert elvileg meddő voltam és a következő kérdésedre a válasz, az élő példa a lányom rá, a 7. napon voltunk védekezés nélkül együtt.

9. Fogalmam sincs, azt tudom, hogy én mint meddő nő 29 és 32 évesen is az első védekezés nélküli hónapban teherbe estem. Nyilván nem vagyok meddő és van pár idióta orvos, akik rám hozták a frászt.

2019. júl. 28. 13:19
 23/24 anonim ***** válasza:
68%

1. Mindenkinek más, nekem 3 van.

2. Itt sincs konkrét válasz, nekem így lett : fiú-lány-lány

3. Semmit

4.mindkettőt egyformán. A lányokkal könnyebb baba korban, jobban értek hozzájuk lévén húgaim 12-16 évvel kisebbek nálam.

5. Igen. Mármint a neműk nem volt annyira fontos, mindkettőből szerettünk volna. At utolsónál én jobnan drukkoltam a lánynak az is lett. Korkülönbség a két nagy között 2 a két kicsi között 3 és a a nagy és a legkisebb közül 5 év, ez tökéletes.

6. Nem tudom. Testvéreim és köztem rengetg van,a gyerekim között nem.

7.nem

8.nem

2019. júl. 28. 16:05
 24/24 anonim ***** válasza:
56%

Mindenkinek amennyit szeretne. De még közben az is ,hogy lehetőség szerint gondoskodni is tudjon róla.

2 gyereknek még tuti lehet 100%-os anyát nyújtani, 3-4-nél már necces, de még azt is meg lehet oldani; 5 gyerektől nem tudom, mert nem ismerek olyan családokat. Viszont pl olyan van, hogy a nagyobbik(ak) már nem "baba(k)" volt(ak), amikor a legkisebbik született; tehát nem ilyen kis minikék, hanem önállóbbak voltak, és akkor úgy a kicsire lehetett több figyelmet fordítani (annyit amennyit egy baba igényel), mert a nagyobbik már elvolt egyedül is, (vagy mondjuk pl barátokkal, vagy ha volt még másik nagyobb testvér is, akkor eljátszottak ők egymással) de őrá is lett figyelve mindig (nagyobbakra), tehát nem szenvedett/tek a figyelemben hiányt, nem lett(ek) elhanyagolva, mindig fontos volt az összes gyerek a szülőknek.

2019. júl. 29. 19:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!