Létezik valami homepátiás szer a babák megnyugtatására?
Kisfiam eddig se aludt sokkal nappal, de egy ideje éjfélig parádézik éjjel is. Sokszor elaludna, de egyszerűen nem tud leállni, jár keze-lába, ezzel ébreszti fel magát mindig. semmi nem segít ilyenkor, már mindent próbáltunk. Van valami nem gyógyszernek minősülő készítmény, ami megnyugtathatja? Vagy az a baj, hogy teát iszik étkezések közt (tápot kap)?
2 hónapos kisfiú anyukája
Szia! Megnéztem a "Homeopátia napjainkban" c. kiadványban, kifejezetten erre a problémára nem találtam homeopátiás bogyót.
Én levendulás fürdőbe fürdetem a bébit és a szobájában is levendula illat van (nyugtató hatású), próbáld ki, hátha segít.
A Suttogó könyvekben azt javasolják, hogy pólyáld be - erről nagyon megoszlanak a vélemények, van aki jónak tartja, van aki lekötözésnek...
De ha tényleg semmi nem használ, akkor szerintem mindenképpen beszélj a gyerekorvossal, védőnővel.
Üdv.
En puha takaroba fektettem becsavartam"vele es sokszor segitett segit ma is.Azt eszreveszem ugyis ha nem tetszik neki mert akkor sir ellenkezik ki akarja szabaditani magat.Es akkor termeszetesen kiengedem".De sokszor becsukja a szemecskejet,es megnyugszik elalszik.Azt is hallottam hogy hasra fektetni,de errol is megoszlanak a velemenyek.En neha csinaltam,es neha bevalt.Hat probalgattam ,probalgatok ezt azt.Szerintem sokan vagyunk igy evvel.En ma mek
lle fekszem atolelem ez a legjobb modszerunk.Persze lehet te ezt nem akarod,ezt mindenki maga donti el.
5hos baba anyukaja
Szia.
Próbáld ki a viburcol kúpot.Annyit használsz amennyit akarsz belöle.Teljesen növényi,nem szokhat hozzá.
Nekünk nem használt.Lehet nektek igen.Ez külön nyugtaó kúp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!