Hogyan oldjam meg az alvását?
Eddig 2 féle nappali alvása volt. Felkelt 7-8 körül, 11felé elaludt 1,5-2 órát majd délután 4 körül aludt 20 percet. Vagy mikor 9-10kor ébredt, akkor utána 2x aludt 20-30 percet.
Na most újabban délután 1-2kor alszik el és alszik 2-2,5 órát, így csak napi 1x alszik. Tegnap este viszont a 2.alvását este fél 10re hagyta és 10kor felébredt és nem aludt vissza csak éjszaka 1 körül. Utána pedig fél óránként ébredt és csak ordított. Gondoltam a foga így kapott Nurofent és gélekkel is kentem de akkor sem lett jobb.
Hogyan csináljam, hogy akkor már ne ébredjen hanem aludjon tovább? Magától be fog állni?
Remélem érthetően írtam le.
Mennyi idős?
A fiam 1 éves korától csak délben alszik. Nem volt gond az esti alvásával, délután jól elfáradt.
Mióta tart ez nálatok? Mert egyszeri eset előfordulhat.
Próbáld meg tartani a napirendet. Nálunk dél és fél 1 közt van fektetés, este 8:50kor fekszünk, akkor kezdődik a Peppa, az 20 perc. Utána tv ki, alvás. Fél 10re mindig elalszik. Így a reggelekben sincs túl nagy eltérés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!