Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Valami tipp? Egyszeruen nem...

Valami tipp? Egyszeruen nem birjuk este elaltatni a gyermeket. Rug vag ordit de nem alszik szaladgalunk vele de semmi. Egyebkent ilyenkor este olyan fitt mintha reggel lenne.

Figyelt kérdés
2019. jún. 23. 22:34
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Ha nyolckor kel, akkor már nem kellene aludnia 10-11 között. Nem hiszem hogy fáradt lenne. Ki kellene tolni a délelőtti alvást délutánra, mondjuk 1-2 órára, és utána este 6-7 között letenni aludni. Mondjuk tudom hogy mondani könnyű, megvalósítani annál kevésbé. Az én lányom kb 14 hónapos korától nem aludt napközben, este mégis csak 10 körül tudtam altatni.
2019. jún. 24. 09:08
 22/54 A kérdező kommentje:
Addig nem hiszem, hogy birna fent lenni. De ezt is megprobaljuk aztan valamelyik biztos be fog jonni :)
2019. jún. 24. 09:15
 23/54 anonim ***** válasza:
16 honapos koraig az en gyerekem is igenyelte a napi ket alvast, ezert a korabbi kezdes az, amivel lehet trukkozni, elobbre hozni az egesz napot, es a 4-5 oras alvast mondjuk 2-3, esetleg 3-4 koze atcsusztatni, es valamelyik, vagy akar mindket alvasbol elobb ebreszteni. Sotetben, vagy vilagosban altatod?
2019. jún. 24. 09:19
 24/54 A kérdező kommentje:

Szia, nappal egyebkent ez a fura, hogy konyen elalszik delelott babakocsiba tologatom kicsit delutan meg olyan hisztis h rajtam elalszik semmi megeroltetessel. Este igen sotetbe parom rohangal a 10kgos babaval.

Tegnap vicces volt elaltatta felvittuk letenni az agyra es fogta es elkezdett maszni az agy racshoz :)) parom ugy rohogte, hogy ilyen nincs :))) es persze akkora a szeme, hogy hihetetlen.

Aztan persze ha altatnank rug vag ordit.. vegulis ertheto nem almos.. csakhat jo volna nem hajnalig fent buliztatni

2019. jún. 24. 09:26
 25/54 A kérdező kommentje:
Most egyebkent, hogy 6:40kor fekelt es 8:15kor nagyon almosan vissza aludt, most mar alszik 2 oraja azota.. szoval a deli alvas ha atcsuszna ilyen koranra es delutan aludna kicsit akkor hatha este hamarabb tudnank altatni. Na de ez eddig csak elmelet : )
2019. jún. 24. 09:38
 26/54 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel több kárt tettél, mint hasznot. De ne legyen igazam.
2019. jún. 24. 09:45
 27/54 A kérdező kommentje:
Mivel? Ezt a tanacsot is kaptam, hogy korabbra tegyem a napirendet en sem gondoltam, hogy mar 8kor olyan hisztis lesz, hogy muszaj visza altatni
2019. jún. 24. 09:58
 28/54 anonim ***** válasza:
Nem korábbra kell tenni a napirendet, hanem kialakítani kell. Nem tudom, hogy fog rá reagálni a gyerek, de az biztos, hogy nem jó, ha valaki 8kor már visszaaltatja.
2019. jún. 24. 10:08
 29/54 A kérdező kommentje:
ha tok faradt reggel 8kor hisztizik szemet dorzsoli akkor mit csinaljak vele? Eddigis volt napirendje a gyereknek irtam fentebb csak a problema az esti altatassal van..
2019. jún. 24. 10:11
 30/54 anonim ***** válasza:

Mikor fürdetitek?

Nálunk az vált be, hogy 8-kor fürdettük, és akkor tudta egy idő után, hogy fürdés után alvás van. Kellett hozzá kb. 2 hét, mire ráállt, de most meg már hamar elalszik.

2019. jún. 24. 10:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!