SOS! Valaki volt már így? Hogy oldottatok meg?
Nem maradnék a buliban, csak addig, míg tudom, hogy jól elvan mással. Aztán bulinak vége, mennék altatni és természetesen ott lenni neki ébredéseknél. Nem igazán értem miért olyan oltári nagy dilemma egy lakodalomból hamarabb eljönni egy pici babás anyukának. Ha már ez is nehezemre esett volna, azt jelenti nem állok készen az anyaságra.
Mi is elmentünk egyébként egy lagziba a kb ennyi idős gyerekünkkel anno, de elsősorban mert nem nem volt szivem nem elmenni a barátnőm lagzijába. A férjemmel a közeli szálláson aludtunk, a bulit hagytuk, szálláson mosdatás, szoptatás, altatás. A férjem a babával aludtak én pedig visszamentem még a menyasszonytáncra, gyorsan beszélgettem az ismerősökkel elbúcsúztam és mentem vissza a babámhoz meg a férjemhez. Jó volt, elég is volt és a gyereknek is ott voltam.
Mi a héten voltunk
Viztükmmagunkk
A szertartás pont alvásidőben volt.. Babakocsiban aludt
Nem ramazurizott.
Igaz már 10 hónapos
Jó sokáig nem aludt este az izgalmak miatt
Utazóágyban utána aludt bébiőrrel.( egy szobában)
3 kor indultunk haza.
Reggel szokásos ébredési időhöz képest 1 órát ráhúzott..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!