Esti alvással kapcsolatban lenne kérdésem . Bővebben lent?
.
Van egy kislányom aki 11,5 hónapos ( tápszeres ) . A napi rutinunk 6:00-7:00-kor kel fel , jatszunk ill. Sétál már egyedül és ide oda sétálunk a lakásban én intezem a házi munkát . majd 8:00-8:30-kor reggelizik változó , hogy mit . Majd foglalkoztató játékot jatszunk . ( formát a formára , karikákat a rudra, könyvben tárgyaknak a nevet tanulni majd mondokazunk .)
Majd 10:00-kor alszunk ( mellettem van dudolom a “ tavaszi szél” és kb. 5 perc alatt el alszik . 40-1,5 órát alszik általában . (Kis kora óta a kis ágyban alszik )
Fel kelünk előkészítem a sétára a rágcsálnivalók valót ( alma, banán, narancs , mikor mit ) és a tapszert is elő készítek hátha éhes lesz . Sétálunk a faluban erdeklodik midnen iránt , erdőben sétálunk tanuljuk a fákat a leveleit nézzük a kérgét virágokat . Majd vissza sétálunk haza , nem szokott enni tapszert de elő vigyázatosságbol mindig viszek neki . Szóval haza erunk és ebédel . Hús leves vagy gyümölcs leves mikor mit főzök neki . Majd másodiknak husit főzelék ismét amit főzök szóval változó .
Oda figyelek mit egyen , kókusz olajon sutok neki meg főzök kevés fuszerrel minimális só, majd 14:00-15:00-kor alszik ismét most szókott 170-200 ml tapszert enni . És ismét úgy megy az altatás mint reggel .
Ezután foglalkoztató játék , majd udvaron cica és kutya kergetés csúszda hinta . Majd 18:00-18:30-kor be megyünk a szobába , ilyenkor mesét rakok neki míg én elő készülök a fürdéshez. 19;00-ig végzünk ezzel ilyenkor nem találkozik senkivel sem aki éppen a lakásban van . Elő készítettem a tapszert ismét 170-200 Ml eszik fog mosás beszélgetek vele hogy nagyon ügyes és okos kislány volt .( nap közben egyáltalán nem hisztis és normálisan alszik )
Viszont . 20:00-ig bezárólag el alszik
Majd 22:00-tól álmában nagyon hangosan üvöltve sír és ki nyomja magát mint egy “ sajt kukac” forgolodik jobbra-balra körbe -körbe . Majd egy 3 perc szünet és folytatja . Ki veszem a kis ágyból magam melle teszem és simogatom a hasát , a lábat , a hátat . Kicsit meg nyugszik , amint meg nyugodott vissza rakom a kiságyba rá 30-60- perc újra kezdi , ilyenkor készítek tapszer 120-170ml eszik . Majd vissza fektetem be takarók és rendben van . Majd 00:00 - 1:00 között ismét majd 3:00-kor is . Majd akkor is eszik és vissza teszem és utána reggel 6:00 kor is ezt csinálja . Olyan mintha fájna neki valami . Ez nem az a “ éhes vagyok sírás “ ez az amikor faj neki valami . De napközben smemi baja nincs csak este 22:00utan . Nem értem mit csinalhatok rosszul . Nagyon keveset alszom , 4 hónapos kismama vagyok . És így nehéz koncentráln és fejben is itt lenni a kislanyommal .
Nem tartom magam furcsának .
És mások sem .
Semelyik sem . Teljesen egészséges .
Éjszakai evés ekkora gyereknek lehet még 1x vagy 2x . És ő pont ennyit eszik .. semelyik gyerek nem egyforma .
Vannak olyan felnőttek kakil éjjel fel kelnek mert faj a gyomrok mer éhesek vagy éppen meg kívántak valamit . Akkor ezek szerint ok is rosszat tesznek .
Kislanyomnak 6 foga van kint 2 hónapja .
Csak ha a foga lenne a baj . Akkor Egesznap szenvedne vagy legalább latnAm rajta napközben hogy faj neki . De smemi .
Volt itt egy válaszoló aki írta , hogy lehet a “pavor “ alvás zavar utána néztem , és kislanyomnak ehhez hasonló a tünetei .
Köszönöm a normális válaszokat még egyszer .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!