Akinek a a babája egyedül alszik el, az azt jelenti hogy azonnal becsukja a szemét éa kész?
A nagy 8 hónapos kora óta alszik el egyedül. Amikor szólok, hogy alvásidő van, hoz egy mesekönyvet, olvasok, aztán bekapcsolom a zenélős plüssöt, beteszem őt az ágyba, otthagyom, játszik, dumál, aztán lefekszik és elalszik. Hol 5 perc, hol fél óra, de olyankor már nincs szüksége rám.
A kicsi mindig is egyedül aludt el, őt szopi után büfiztetem, aztán beteszem az ágyba hasra (csak így tud aludni), megsimogatom a hátát, neki is zenét kapcsolok és otthagyom. 5 percalatt elalszik, addig nézelődik.
Születése óta egyedül alszik el. Berakom a kiságyba, bekapcsolom a kis zenéjét (fél óra múlva kikapcsol), megkapja a cumit (csak elalváshoz kell), az alvós nyuszit, aztán kimegyek a szobájából.
Ha nagyon fáradt, 10 percen belül elalszik, de néha megesik, hogy egy órán át ébren van még. Ilyenkor csendben van, picit mocorog, forgolódik, simogatja a nyusziját, aztán egyszer csak bumm, bealszik. A kiságya be van kamerázva, szóval látom őt, illetve hallanám is, ha gond van, de nem szokott lenni. A testkontaktust nem nagyon igényli sajnos, a jelenlétünk pedig zavarná az elalvásban.
Egy hónapja volt másfél éves a kislányom.
Valamikor elalszik egyedül is, kimegyek a szobából de legtöbbször az esti altatás nálunk rituálé 😄 én pl kimondottan szeretem, lehet jobban hiányozna nekem mint neki 😄
Eszik, látom, hogy elálmosodik. Beteszem a kiságyba, megfogom a kezétvagy simogatom a buksiját , odaadom a cumiját és egy 10-15perc alatt elalszik.
Ez az utolsó válasz...mi akart lenni?😂😅
Az esti elalvás nálunk is gyorsan megy,elfelejtettem írni,hogy a nappali elalvásra jellemző nálunk hogy nehezebben megy. Még nincs fél éves. 8hós korukra ilyen sokat fejlődnek,hogy ő hoz mesekönyvet? 😯
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!