Létezik, hogy 2,5 hónaposan inkább egyedül aludna el?
igen, a szerencsesek koze tartozol :)
a kisebbik fiam a torodest es bujast csakis es kizarolag ebren (es teljesen eberen) igenyelte, azota is igy van. Ha o almos, elvonul aludni es kesz, ha csak este fel 8 van, akkor akkor. :) mar 7 eves. Pici koraban konkretan sirt a kezunkben amikor mar pihenni akart. Ebren meg folyton cirogatni, olelgetni kellett.
Én kisfiam is ilyen. Egy ideig csak rajtam aludt, egyik napról a másikra nem volt jó. Betettem a kiságyba, egyből elaludt. Tök fura volt. Aztán már a kiságy se volt jó. Ott voltam, simogattam ha sírt, kivettem, de csak mégjobban sírt tőle. Aztán rájöttem nagy nehezen hogy csak akkor tud elaludni, ha hozzá se érek. O.o Úgyhogy most berakom a kiságyba, és állok mellette, hogy tudja hogy ott vagyok ha kellenék, de hagyom hogy ő "oldja meg". Nekem is tök fura, de mindenki azt mondja, hogy örüljek.
Szerintem akkor örüljünk. 🤷♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!