Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Létezik, hogy 2,5 hónaposan...

Létezik, hogy 2,5 hónaposan inkább egyedül aludna el?

Figyelt kérdés
Nem vagyok a sírva hagyás híve, de 3. gyermekem főleg esténként igencsak erőteljes sírással, feszengéssel tudatja, hogy álmos. Hiába ringatnám, még idegesebb, jó párszor aludt el így már betéve a kiságyban mikor 10, mikor 30 perc elégedetlenség után. Ilyenkor hosszabb időt is alszik. Tényleg nem igényel? Nem hasfájós az biztos.
2019. jan. 17. 20:47
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Persze, van akinek az a jobb, inkább örülj neki, mert késöbb nem kell átszoktatni erre.
2019. jan. 17. 21:07
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Hogyne! Az ikrekkel én alapból így csináltam, miután kinőtték a hintát. Kettőt úgysem lehetne ölben altatni egyszerre.
2019. jan. 17. 21:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Simán. A fiam 6 hetes korától egyedül alszik el. Sehogy máshogy. A lányomnál elég sok emlék kiesett, nem tudom felidézni a pontos eseményeket, de ő is meglepően fiatalon kezdett el egyedül elaludni. Van ilyen.
2019. jan. 17. 22:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is egyedül alszik el, egész pici kora óta
2019. jan. 18. 07:10
 5/7 anonim ***** válasza:
Az én fiam 2 hetes kora óta akkor tud csak aludni, ha a saját ágyában van és külön szobában. Ringatni sem kell, eszik és alszik. Amíg mellettunk volt folyamatosan egymást, ami senkinek se volt jó...
2019. jan. 18. 07:19
 6/7 anonim ***** válasza:

igen, a szerencsesek koze tartozol :)

a kisebbik fiam a torodest es bujast csakis es kizarolag ebren (es teljesen eberen) igenyelte, azota is igy van. Ha o almos, elvonul aludni es kesz, ha csak este fel 8 van, akkor akkor. :) mar 7 eves. Pici koraban konkretan sirt a kezunkben amikor mar pihenni akart. Ebren meg folyton cirogatni, olelgetni kellett.

2019. jan. 18. 10:04
 7/7 anonim ***** válasza:

Én kisfiam is ilyen. Egy ideig csak rajtam aludt, egyik napról a másikra nem volt jó. Betettem a kiságyba, egyből elaludt. Tök fura volt. Aztán már a kiságy se volt jó. Ott voltam, simogattam ha sírt, kivettem, de csak mégjobban sírt tőle. Aztán rájöttem nagy nehezen hogy csak akkor tud elaludni, ha hozzá se érek. O.o Úgyhogy most berakom a kiságyba, és állok mellette, hogy tudja hogy ott vagyok ha kellenék, de hagyom hogy ő "oldja meg". Nekem is tök fura, de mindenki azt mondja, hogy örüljek.

Szerintem akkor örüljünk. 🤷‍♀️

2019. jan. 18. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!