4 hónapos babátok mennyit tud fennt lenni aktívan mielőtt túlfáradna?
Figyelt kérdés
Kicsit félek itthonról elmenni vele mondjuk barátnőmhöz,mert ha elfárad nagyon tud ordítani,mintha fájna valamilye,de a szeme már ragad le,és végül el is alszik,de ilyenkor ringatás közben is ordít,és ez kicsit ciki nekem. Nem az h sír,hanem hogy ilyenkor semmi nem használ csak ki kell várni még abbahagyja,de így olyan mintha én béna anya lennék. Ha időre teszem le aludni,vagy a fáradt nézését figyelem akkor is ez van. Kb 1órát bír fennt lenni, majd alszik 30percet és utána megint minden rendben.2019. márc. 11. 07:45
1/6 anonim válasza:
Kislányom most 5 hónapos, 4 hónaposan kB. 3 óra fentlét után aludt 1-másfél órát. Ha csak felórát sikerült, akkor később pótolta és aludt egyhuzamban 2-3 órát.
2/6 anonim válasza:
Kisfiam is 4 hónapos. Ő is iszonyúan üvölt ha túlfárad. Kb. 2 órát van fenn, ha az evést is beleszámolom. Nappal csak nagy küzdelmek árán alszik el. De ez van, egyszer ez is elmúlik.
Ettől nem vagy rossz anya. Ez természetes.
3/6 anonim válasza:
Ez szerintem babafüggő. 4 hónapos lesz a lányom, délelőtt 3 órát is ébren van, délután már csak 1-2 ótát, este még ennél is kevesebbet. Figyeld hogy mikor kezd el fáradni,nyűglődni, mikor kezdi el a hisztit, ne várd meg amig túlfárad.
4/6 A kérdező kommentje:
Ma,hogy aludt 1 óra hosszat utána bírta másfél órát. De eközben 2szer átfordult hátról hasra,többször oldalra,ami újdonság neki,látszik,hogy nagyon erőlködik. Biztos gyorsabban elfárad emiatt nem?
2019. márc. 11. 12:23
5/6 anonim válasza:
Igen én is ebben reménykedek. Hogy majd ha beindul a nagyobb mozgásfejlődése (kúszás, mászás) akkor majd jobban elfárad és többet alszik nappal. De lehet, hogy rosszul gondolom. Mindenesetre jó lenne!
6/6 anonim válasza:
2óra ébren lét, 20-30perc alvás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!