Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogy altatod pár hónapos babádat?

Hogy altatod pár hónapos babádat?

Figyelt kérdés

Érdemes altatás témával a védőnőt keresni?

Kicsit tanácstalan vagyok. Első gyermekem, velünk alszik, ami jó, mert még kel éjjel kétszer, így könnyen meg tudom szoptatni, nem kell felkelni minden nyikkanásra. Másrészt jó érzés, hogy közel van hozzám. A másik oldal, hogy jó lenne kicsit kettesben lenni a férjemmel. Mondták rokonok közül többen is, hogy már rég kiságyban kéne aludnia, szoktassam oda. 2 és fél hónapos. Jó, de hogy?

Napközben babakocsiban alszik, amúgy cicin alszik el. Probáltam kiságyban altatni, de sír. Megnyugtattam, visszatettem, megint sírt. Ezt megismételtük párszor, aztán nem volt szívem tovább kínozni. Van esetleg más módja?

2019. márc. 6. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:
NEkem mindegyiknél úgy ment, hogy megszoptattam, elaludt és betettem az ágyába, gyakorlatilag az elsö naptól kezdve. Ezt szokta meg, ez volt neki a természetes, sosem sírt, ha letettem így és nyugodtan aludt mindig. (meg mi is)
2019. márc. 6. 14:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mint az első. Cicin elalszik, vagy ringatva, és úgy be az ágyába. Persze nem mindig sikerül elsőre :) Amúgy ne hallgass senkire, úgy éljetek, ahogy Nektek jó, ha együttaludva, akkor úgy. Együttlenni a férjeddel nem csak éjjel az ágyban lehet,legyetek kreatívak. Én is magam mellé veszem, ha éjjel kel enni, lassan 4 hós.
2019. márc. 6. 15:31
 3/3 anonim ***** válasza:

Egyáltalán ne foglalkoztatok más véleményével, ahogy nektek jó! A babának egyáltalán nem baj az ha ott van melletted, közel hozzád, sőt! Előttem szóló jól mondja a kettesben létet, másképp is meg lehet oldani. Mi is együtt alszunk. Nincs állandó ordítás, és ki tudom magam pihenni. Mert azért az is fontos hogy TE milyen állapotban vagy.

Én lányom is 4 hónapos meg mindig velünk alszik, én akkor rá érek át szoktatni, ha majd átalussza az éjszakát, (még mindig 2.5 óránként felkel enni) addig nem kinzom magunkat ezzel. Jól vagyunk teljesen.

2019. márc. 8. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!