Ti használtatok babafészket? Szerette a baba? Érdemes megvenni?
Első baba, nulla tapasztalat :) Igyekszünk okosan és praktikusan berendezni a kiságyat. Áprilisban fog születni majd.
Minden tanácsot köszönök!
Le fognak pontozni mert: “veszélyes”, “drága és felesleges”, “nem lehet sokáig használni”. Mondják akiknek a többsége nem is használt ilyet.
Nekünk van és nagyon szeretjük. Mi egy nagyobbat vettünk a kisfiunknak ( [link] ) és a mai napig használjuk pedig most lesz 1 éves. Kókuszmatrac az alja amit bármikor ki lehet venni így a huzat külön mosható. Légzésfigyelőt lehet tenni alá. Szuper volt amikor kicsi volt a baba mert mindig mellettem aludt benne a kanapén a nappaliban. Ha elaludt benne nagyon könnyű volt vele úgy átvinni a kiságyába, hogy ne keljen fel. Ha köztünk aludt valamiért is volt egy saját kis helye és nem tudtunk sem ráfeküdni sem a takarót ráhúzni. Most már ki kellett nyitni a végét és úgy alszik benne hogy a szélét párnának használja, ölelgeti éjjel. Ha mentünk a nagyszülőkhöz vittük a fészket így akkor is volt valami ami a sajátja így nyugodtan aludt mindenhol. Az elején kiságyszűkítőnek is szuper volt.
Én csak ajánlani tudom, nekünk csak pozitív tapasztalatunk van vele, nagyon praktikus holmi és egyáltalán nem veszélyes de legalábbis nekünk nem volt vele soha gondunk főleg, hogy a légzésfigyelő működik alatta és a kókuszmatrac kemény felület így a baba nem tudja belefurni az orrát. Amit javaslok az az, hogy ne ilyen nagyon párnázott szűk fészket vegyetek mert az veszélyes is lehet és hamar ki is növi a baba. Ha van rá lehetőség akkor amúgy az XXL méretű a legjobb, az nagyon sokáig használható de az mondjuk drágább is.
Nem, mert nem tudtam róla. Pedig szinte mindent összevásároltunk szóval lehet, hogy vettem volna.
Igaz nappal ha nem franciaágyon mellettem, akkor mózesben tudott csak aludni, szóval nem kizárt, hogy szerette volna a baba.
Éjszakára mondjuk tuti nem mertem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!