Mikor jól alvó babátok "elromlott" az mennyi ideig tartatott?
16 hónaposan kezdett normálisabbakat aludni, akkor 1 alvással már képes volt 1 órát másfelet is.
Előtte 30-40 perceket aludt.
2 vagyok
Nálunk az első 3 hónapba viszonylag jól aludt éjjel, aztán elkezdett forogni 3 hónaposan és onnantól totál felborult minden.Éjjel is keltünk nagyon sokat.15 fölött volt a legrosszabb időszakba és kb 8-9 hónapos koráig csak 30 perceket aludt napközben is.Viszont napközben tök nyugodt ,mosolygós ,jókedvű baba volt akkor is.Szóval nem volt alváshiányba különben nem ilyen lett volna.
Mióta semmilyen mozgásformát ,,nem kell" már tanulnia azóta nyugodott le és alszik egy-másfél órát napközben és éjjel is csak az a pár kelés van úgyhogy én elfogadom azt ,hogy a mozgásfejlődéstől volt.Minden esetre nehéz volt az első 15 hónapot így végigtolni éjjel nappal vele.
Ismerősöméknél hasonlóan gyors mozgásfejlődésű gyerek napközben kb ugyanennyit aludt viszont éjjel csak 1x kelt már az elejétől.Szóval én nem gondolom, hogy tuti elromlik az éjszakai alvása a tiédnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!