Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mikor jól alvó babátok "elroml...

Mikor jól alvó babátok "elromlott" az mennyi ideig tartatott?

Figyelt kérdés
3,5hós kislányom két hete nem tud nappal normálisan aludni. 40 perceket max. Tekereg,dobálja a lábait,piszkálja a cumit,forgatja emelgeti a fejét,alig lehet elaltatni,pedig a szeme ragad le és sír. (Éjszaka 10órát alszik azért egyben.) Ez gondolom a mozgasfejl. miatt van. Meddig tart???😫 Esetleg van valami praktika az altatáshoz ilyen esetben?

2019. febr. 23. 15:14
 1/6 anonim ***** válasza:
9-10 hós kora körül beállt a napi két alvás. Aztán felborult, míg beállt a napi 1 alvás olyan 15 hósan. Utána már jók voltak a nappalok.
2019. febr. 23. 17:24
 2/6 anonim ***** válasza:

16 hónaposan kezdett normálisabbakat aludni, akkor 1 alvással már képes volt 1 órát másfelet is.

Előtte 30-40 perceket aludt.

2019. febr. 23. 17:44
 3/6 anonim ***** válasza:
9-10honapos kora korul allt be a napi 2 alvasra ami 1 - 1,5 ora. Az elott o is fel orakat aludt napkozbe. De nekunk az ejjelek is rosszak 4 honapos kora ota.
2019. febr. 23. 18:53
 4/6 A kérdező kommentje:
De mitől van ez? Van valami logikus magyarázata? Az éjszakák még jók nálunk de akkor lehet az is elromlik?? Értem,hogy baba nem mindig tud egyedül elaludni,de ha tök fáradt,és anya is ott van valamilyen formában akkor miért nem megy?
2019. febr. 23. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez az élet egyik legnagyobb kérdése... miért olyan rohadt nehéz elaltatni egy fáradt gyereket...? :D nem tudom, komolyan. Ha rájöttél a megoldásra, szólj, a kisebbikem 7 hetes, szükségem lesz még rá :D
2019. febr. 23. 20:46
 6/6 anonim ***** válasza:

2 vagyok

Nálunk az első 3 hónapba viszonylag jól aludt éjjel, aztán elkezdett forogni 3 hónaposan és onnantól totál felborult minden.Éjjel is keltünk nagyon sokat.15 fölött volt a legrosszabb időszakba és kb 8-9 hónapos koráig csak 30 perceket aludt napközben is.Viszont napközben tök nyugodt ,mosolygós ,jókedvű baba volt akkor is.Szóval nem volt alváshiányba különben nem ilyen lett volna.

Mióta semmilyen mozgásformát ,,nem kell" már tanulnia azóta nyugodott le és alszik egy-másfél órát napközben és éjjel is csak az a pár kelés van úgyhogy én elfogadom azt ,hogy a mozgásfejlődéstől volt.Minden esetre nehéz volt az első 15 hónapot így végigtolni éjjel nappal vele.

Ismerősöméknél hasonlóan gyors mozgásfejlődésű gyerek napközben kb ugyanennyit aludt viszont éjjel csak 1x kelt már az elejétől.Szóval én nem gondolom, hogy tuti elromlik az éjszakai alvása a tiédnek.

2019. febr. 23. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!