"Elromlott" a 6 hônapos babám?
Segìtsetek lègyszìves. Első kisbaba, szòval kislànyom soha egy percet nem töltött a kisâgyba.Nem maradt meg benne, ezzel nem is lenne gond.Kb egy hònapja 1,5 òrânként kel.Kicsit minden összejött elkezdett màszni pròbàl ülni ès fogzik is.
Cicivel kb 2 perc alatt visszaalszik, attòl fèlek miattam kel fel.Hozzàérek ilyesmi.Hogyan tanìthatnàm meg hogy egyedül visszaaludjon? Vagy hogy egyedül aludjon..
Sehogy.Nagyon pici még.Segíteni kell neki még elég sokáig.Lányom 2,5 éves, és még majdnem 2 évesen is csak úgy tudott elaludni ha mellette voltam.Aztán megszületett a kistesója.Ő most 8 hónapos, 3-4x kel éjjel cicizni.Most már eljutottam odáig hogy legalább hajnali 4-5-ig a helyén alszik, de utána mellettem van reggel 8-ig..neki is kel még a segítség a vissza alváshoz.
Ne akard még a pici babádat ilyen dolgokra szoktatni!!Csak magaddal szúrsz ki, meg vele is.Rád van szüksége.
Az én álomszerű lányom is akkor "romlott el", mikor felült, majd elkezdett mászni, ez nagyon bekavar az alvásba.
A fogzás erre rátesz egy nagy lapáttal amíg ki nem jön mind a 20 foga.
Most ilyen hónapok jönnek, türelem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!