Friss illetve tapasztalt Édesanyák, nálatok milyen volt, az altatás 3 hetes Babátoknál?
Kicsit rosszul érint, de nálam a Kislányom, kizárólag cicin nyugszik meg, csak úgy alszik el. Ha én felveszem, rögtön cicit keresi, másnál elalszik karban, ha én úgy próbálom, akkor addig sír, mèg nem adom neki. Tőlem a cumit sem fogadja el, mástól igen! Sokszor a cicin is csak cumizik, és úgy alszik, de ha elmegyek melőle rögtön felkel. Kicsit ki vagyok, hogy nálam sír, és csak a cici tudja lenyugtatni, mèg ha a mellkasomra teszem az sem😔 Ez normális?
Első kisbabám és tapasztalatlan vagyok, és már kétségbeesett is egyaránt.
Az én fiam mindenkin cicit keres ha éhes, vagy ha nyugtalan 😆
De nálunk is volt olyan, hogy fel kellett ébreszteni apukát, hogy vegye át, mert úgy tűnik velem nem hajlandó megnyugodni, mert folyton keres és én ott álltam két üres cicivel. Nala 2 perc után elaludt, én meg 2 órája próbáltam elaltatni.. 😆
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! 😊 igazán kedvesek vagytok!
Akkor teljesen normális, ami most van 🙂 Türelmes vagyok Vele nagyon! Még magamon is meglepődök, mekkora türelmem lett🙏🏻😊 Tápszert is már kapott, de szerencsére nem kell mindennap a pótlás. Fejem is, iszok tejserkentő teàt, sok vitamint is szedek. Az elején nagyon nehezen indult be, de most már 80ml-t le tudok fejni😊 Ha kéri mindig cicire teszem.
Szóval az is tök normális, hogy Apánál vagy a Mamánál csak úgy elalszik😀 Már azt hittem, hogy nincs is rám szüksége 😅 meg ilyen bugyuta gondolatok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!